Fevzipaşa Boulevard lukket for trafik i weekendbegrænsning

fevzipasa boulevard lukker for trafik på weekendrestriktioner
fevzipasa boulevard lukker for trafik på weekendrestriktioner

İzmir Metropolitan Municipality fortsætter sine arbejder i Fevzipaşa Boulevard inden for rammerne af First Stage Enclosure Infrastructure Project, som den udfører for at forhindre oversvømmelser i Kemeralti-regionen og for at styrke infrastrukturen i regionen. Den del af boulevarden mellem Atatürk Boulevard og Gazi Osman Paşa Boulevard vil være lukket for trafik fra kl. 24.00 i dag til mandag morgen på grund af fabriksarbejder.

İzmir Metropolitan Municipality fortsætter sine arbejder på Fevzipaşa Boulevard inden for rammerne af projektet First Stage Enclosure Infrastructure Project for at forhindre oversvømmelse i Kemeraltı under kraftig regn. Trafikstrømmen, som blev leveret fra tre baner på grund af arbejderne på den 5-felts boulevard, der blev brugt af køretøjer, der kørte fra Mustafa Kemal Sahil Boulevard til Basmane-retning, blev omarrangeret på grund af værkerne i transmissionsledningen, der krydsede boulevarden lodret. Fra i dag (fredag ​​den 28. maj) kl. 24.00 vil den del af Fevzi Paşa Boulevard mellem Atatürk Boulevard og Gazi Osman Paşa Boulevard være lukket for trafik i to dage. Trafikstrømmen i denne del af boulevarden gendannes fra kl. 31:05.00 mandag den XNUMX. maj.

Busruter arrangeret

Køretøjer, der kommer fra Mustafa Kemal Sahil Boulevard og ønsker at gå i retning af Basmane, vil være i stand til at gå til Basmane ved at bruge Atatürk Boulevard mellem 07.30 og 16.00, via Alsancak-ruten eller via Konak Tunnel-Yeşildere. ESHOTs generaldirektorat ændrede også ruten for buslinjerne lørdag den 29. maj og søndag den 30. maj på grund af infrastrukturarbejderne på Fevzipaşa Boulevard. Konak-Bus Terminal linje nummer 302 kører fra Cumhuriyet, Şehit Nevres, Dr. Det rejser på ruten Refik Saydam og Mürselpaşa Boulevard. Buslinjer 34, 36, 39, 42, 44, 45, 46, 838 kører til Cumhuriyet, Martyr Nevres, Dr. Det rejser ved hjælp af ruten fra Refik Saydam og Mürselpaşa boulevarder og tager det sidste stop foran Konak YKM i stedet for told. Buslinjer 18, 20, 23, 35, 72, 104, 105, 171, 285, 374, 465, 466, 484 vil tjene over Cumuriyet Boulevard, Şehit Nevres Boulevard og Şair Eşref Boulevard. Izmir Metropolitan Municipality, der afsluttede forbindelsen mellem pumpecentret på Atatürk Street og havet, producerer stormvand, kloakering og drikkevandsledninger på Fevzipaşa Boulevard samt på Halit Ziya Boulevard.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar