Erklæring fra minister Koca til påstand om, at Kovid-dødsfald skjulte sig!

forklaring på påstanden om covid dødsfald skjult for minister mand
forklaring på påstanden om covid dødsfald skjult for minister mand

Sundhedsminister Fahrettin Koca afgav en erklæring vedrørende dødsrapporten, som en patients pårørende delte på sociale medier med påstanden om, at "Kovid-dødsfald skjuler sig".I sin skriftlige erklæring delte Koca: ”I dag med dødsattesten delt af en patients pårørende på sociale medier hævdes det, at personens covid død er skjult, baseret på oplysningerne skrevet på dødsattesten for en patient, der fik Covid-19-behandling. I vedhæftningen deler vi dokumentet, som de pårørende og nogle politikere deler, og dødsattesten i vores optegnelser.

Den afdøde Cemal Küçükşahin døde, mens han modtog covid-19-behandling på et universitetshospital. Vores læge, der udstedte personens dødsattest, godkendte dødsattesten ved at indtaste de ikke-overførbare sygdomsoplysninger i dødsårsagen. Det er lægens ansvar, der følger at godkende dødsattesterne og fastslå dødsårsagen. Efter at dødsattesten er godkendt af vores læger, inspiceres de og kontrolleres af en højere kommission bestående af 3 forskellige læger, og når det antages, at der er en fejl eller mangler, informeres lægen og opfordres til at undersøge rapporten .

Patientens dødsrapport blev godkendt af lægen den 30. april 2021, og rapporten blev returneret til lægen den 2. maj 2021 efter undersøgelsen af ​​den øverste kommission, og det blev mindet om, at patienten var covid-19 positiv, og dette skal angives i diagnosen. Lægen omarrangerede sin rapport og godkendte den samme dag. Den endelige version af rapporten er præsenteret. Denne patient er registreret som covid størrelse i vores optegnelser og i al vores statistik.

Som påstået er der ingen optegnelser, som om patienten ikke er covid. Dokumentet, der sendes til patientens pårørende, er et dokument, der udarbejdes uden en afsluttende undersøgelse for at gøre begravelserne uden forsinkelse og er åben for undersøgelse.

Årsagen til, at den ikke-infektiøse sygdom blev skrevet på dødsattesten, var at PCR-testresultatet for vores patient, hvis behandling varede i 23 dage, var negativt. Lægen har bedømt, at der ikke er nogen smitsom situation, og den endelige beslutningstager er lægen selv.

Sammenfattende var en borger, der ikke blev behandlet på et grundlæggende universitetshospital, ikke medtaget alle oplysningerne i dødsrapporten medtaget i vores stats optegnelser som covid-19, som det burde være. Det nytter ikke at gøre pålideligheden af ​​informationen mistænkelig herfra.

Ved denne lejlighed udtrykker jeg endnu en gang min medfølelse med den afdøde Cemal Küçükşahin og hans kære. "

forklaring på påstanden om covid dødsfald skjult for minister mand

forklaring på påstanden om covid dødsfald skjult for minister mand

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar