Vær opmærksom på de hængende i hagen!

Vær opmærksom på sags i gidi-regionen
Vær opmærksom på sags i gidi-regionen

Medicinsk æstetisk læge Dr. Mesut Ayyıldız gav oplysninger om emnet. Med Endopeel fjernes rynker og sænkning i mange dele af kroppen, især ansigt og nakke, hurtigt. Denne metode, som er blevet anvendt sikkert i omkring 5 år i vores land, er blevet brugt med succes i mange lande rundt omkring i verden i omkring 15 år.

Schweizisk ansigts plastikkirurg Prof.Dr. Udviklet af Alain Tenenbaum; Endopeel, der bruger et produkt bestående af en blanding af jordnøddeolie, carbolsyre og menthol, giver både medicinsk løft og en kemisk peeling-effekt.

Som kendt; Botox forhindrer rynker med signifikant efterligningstab ved at blokere nerveledningen i det område, hvor den påføres, og slappe af musklerne. Imidlertid øger Endopeel muskeltonen i det område, hvor den påføres, og øger bæreevnen mod tyngdekraften og skaber spænding, eliminerer rynker og hængende med en effekt, der starter om 20 minutter og aldrig forårsager efterligningstab.

Med Endopeel-teknikken strammes den nedre 1/3 af ansigtet og kæbeområdet på samme tid; Det har mange anvendelser, såsom løft af øjenbryn og næse, cellulite, maveplastik, stramning af bagsiden af ​​hånden og décolleté, forhindring af at falde i armene og opnå en brasiliansk røv.

Endopeel er en meget pålidelig metode, og der er ingen negative rapporter over hele verden. Det er et tilfredsstillende træk med hensyn til patient / omkostning. Det beskadiger aldrig hovednerverne og karene i ansigtet og har ingen toksisk virkning.

Som resultat; Endopeel kommer på forkant med det ikke-kirurgiske ansigtsløftningsområde ved at afslutte rynker og slappe af med sin virkning, der starter om 20 minutter uden tab af efterligning, og tiltrækker opmærksomhed som en metode, der vil øge interessen i mange år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar