Kyrenia Bridge udvidet 5 Lane Road udvidet til 10 baner

girne bro udvidet banevej fjernet i serie
girne bro udvidet banevej fjernet i serie

Udvidelsesarbejdet på Girne Bridge, et af de vigtigste transportpunkter mellem Seyhan og Yüreğir distrikter, er afsluttet. Ved Adana Metropolitan Municipality blev broen, som tidligere havde en 5-sporet vej, udvidet til 10 baner.Således er et af de arbejder, der skal udføres for den relative lindring af bytransport, blevet afsluttet.

Adana Metropolitan Kommunes borgmester Zeydan Karalar sagde, ”Udvidelsen af ​​Girne-broen er afsluttet. For at undgå trafikpropper er 5-sporet vejen blevet øget til 10 baner. Fortovene er også blevet udvidet. ”Vi undgår ikke noget offer for at gøre Adana til en mere beboelig og moderne by,” sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar