Goodyear EfficientGrip 2 SUV-dækprøver afsluttes med førstepladsen

Suv-trenden bragte teknologiske muligheder sammen
Suv-trenden bragte teknologiske muligheder sammen

Speciel dækteknologi til større og mere alsidige SUV'er stiger dag for dag. Goodyear's "EfficientGrip 2 SUV" dæk, der blev produceret for at imødekomme disse behov, lykkedes med først at afslutte testene af branchens førende magasiner.Tre ud af ti bedst sælgende køretøjer i Europa i dag er SUV'er. Speciel dækteknologi til større og mere alsidige SUV'er stiger dag for dag. Goodyear's "EfficientGrip 2 SUV" dæk, der blev produceret for at imødekomme disse behov, lykkedes med først at afslutte testene af branchens førende magasiner.

En af succeshistorierne inden for bilindustrien i Europa var stigningen i SUV- og Crossover-modeller. Deres robuste udseende, høje kørestilling og kombinationen af ​​hatchbacks 'praktiske med terrænforhold har gjort SUV'er til en populær køretøjstype for både chauffører og familier.

Goodyear teknisk projektleder Thomas Gesenhoff om emnet; ”Spredningen af ​​SUV'er har givet Goodyear nye muligheder for at fremvise sin dækteknologi. Dæk som Goodyear EfficientGrip 2 SUV blev udviklet specielt til disse køretøjer. Vi har en anden tilgang til konventionel bildækudvikling. "SUV-dæk skal være mere robuste og alsidige samt give den dynamiske følelse og ydeevne, som chauffører bevæger sig fra sedans til hatchbacks," sagde han.

Det forstærkede sidevæg og teksturmateriale, der anvendes til konstruktionen af ​​dækket, sikrer ikke kun dækkets lange levetid, men tilbyder også præcis styring og mobilitet. Kombinationen af ​​Goodyear EfficientGrip 2 SUV's bredere struktur og to gange holdbare belægning for at klare overvægt af bilen skaber en alsidig anvendelse til alle terrænforhold. Goodyears tekniske projektleder, Thomas Gesenhoff, forklarer, hvordan Goodyear tackler disse udfordringer: “Goodyears høje slidbaneelasticitet og fleksibilitet gør det udfordrende i et stort temperaturområde Takket være Mileage Plus-teknologi, der sikrer mindre forringelse af dækfladen under vejforhold, EfficientGrip 2 SUV giver 25% mere kilometertal sammenlignet med sin tidligere model.

Goodyear, den første af testene

Goodyears fokus på at udvikle særprægede designs og teknologier til SUV-dæk er blevet bevist af Auto Bild Allrad Magazine, der indtog førstepladsen i testen og sammenlignede 10 SUV-dæk. Auto Bild Allrad Magazine rapporterer om våde og tørre veje og den slags sand, grus, mudder osv., Som en typisk SUV-chauffør ville støde på. I slutningen af ​​sine præstationstest på terrængrænder har Goodyear valgt EfficientGrip 2 SUV som det bedste dæk.

Goodyear EfficientGrip 2 SUV var det eneste dæk, der toppede Auto Bild Allrad-testen i hver af bladets femten testkategorier. Testchauffører fokuserede specifikt på den fremragende vådbremseevne hos EfficientGrip 2 SUV. Dette skyldes, at det større antal lange gribekanter kombineret med lavere stivhed øger grebet på våde overflader. De store remme, der løber gennem midten af ​​dækket, giver også et større kontaktareal ved korte bremselængder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar