Det historiske centrum af hovedstaden Ulus vil blive genopbygget

hovedstadens historiske centrum vil blive rekonstrueret med nationens arkitektoniske projektkonkurrence
hovedstadens historiske centrum vil blive rekonstrueret med nationens arkitektoniske projektkonkurrence

Ankara Metropolitan Municipality arrangerer en arkitektkonkurrencekonkurrence om "Modern Culture and Art Center", der skal bygges i Ulus, hovedstadens historiske centrum. Med centrum, der skal bygges i stedet for den moderne basar, som blev ødelagt efter branden i 2003, vil byens historie genforenes med en moderne forståelse. Fristen for håndlevering af værkerne til den nationale konkurrence blev bestemt den 3. august 2021.Ankara Metropolitan Municipality gennemfører et projekt, der samler kulturelle og kunstneriske aktiviteter i det historiske Ulus-distrikt, der betragtes som det første centrum i hovedstaden.

Ulus Modern Bazaar, der blev ødelagt efter branden, der brød ud i 2003, genopbygges med konkurrencen "Ulus Modern Culture and Art Center National Architecture", arrangeret nationalt af Department of Culture and Natural Heritage.

ULUS BLIVER CENTRET FOR KULTUR OG KUNST IGEN

Med den arkitektoniske projektkonkurrence, der blev offentliggjort i den officielle tidende og åbnede den 12. april, sigter det mod at omdanne Ulus til et centrum for kultur og kunstbegivenheder.

Understreger, at de planlægger at opbygge en kvalificeret og moderne struktur, der vil bringe pluralistiske, deltagende og inspirerende mødelokaler til hovedstaden under navnet "Ulus Modern Culture and Art Center", og at de sigter mod at gøre Ulus til centrum for kultur og kunst, som det var i de sidste år, og selv siden den romerske periode, og Bekir Ödemiş, leder af afdelingen for naturarv, gav følgende oplysninger:

”Efter anmodning fra vores præsident Mansur Yavaş startede vi konkurrenceprocessen og gik til meddelelsen. Vi sætter definitionen af ​​'Ankara med konkurrencen' i sit navn. Vores første konkurrence var konkurrencen 'Steds taknemlighed og erindring for sundhedspersonale' for vores sundhedspersonale, der arbejdede hengiven under pandemiprocessen og endda mistede deres liv, og vores konkurrence blev afsluttet. Vores anden konkurrence vil være vores arkitektoniske projektkonkurrence for 'Ulus Modern Art and Culture Center', som vil blive bygget til at erstatte den moderne basar i Ulus i 2003. Det samlede beløb for vores konkurrence, hvoraf juryer kendes, er 550 tusind TL. Vi dannede hele processen sammen med det akademiske udvalg, der blev dannet i vores kommune. Vi kan sige, at dette er en førstegang for Ankara Metropolitan Municipality. Ulus er hjertet i Ankara og et vigtigt sted, der har været vært for mange civilisationer. I årenes løb har den mistet denne funktion. Vi finder dette projekt vigtigt, da det vil bane vejen for andre kulturelle og kunstneriske aktiviteter i Ulus. "

VIL VÆRE VIDERE TIL FREMTIDIGE GENERATIONER

Detaljerede oplysninger om konkurrencen, der afholdes under koordinering af Institut for Kultur- og Naturarv, kan findes på adressen "yarismayla.ankara.bel.tr".

Deltagerne skal levere deres projekter til Atatürk Indoor Sports and Exhibition Center, Anafartalar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No: 5 Altındağ Ankara adresse i hånden indtil 3. august og med gods inden 5. august 2021.

I konkurrencen tildeles 120 tusind for den første, 100 tusind for den anden, 80 tusind for den tredje og 50 tusind TL for dem, der modtager hæderlig omtale. Mens Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş er blandt de rådgivende jurymedlemmer i konkurrencen, der vil omdanne det område, der i øjeblikket fungerer som en parkeringsplads til et moderne kunst- og kulturcenter, der vil blive overladt til fremtidige generationer, vil juryevalueringerne begynde den 14. august , 2021.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar