IMM 2020 årsrapport godkendt

ibb årsrapport godkendt
ibb årsrapport godkendt

Borgmester Ekrem İmamoğlu præsenterede IMM 2020-aktivitetsrapporten for IMM-forsamlingen. Årsrapporten blev godkendt efter en lang session på ca. 10 timer. I sin takketale sagde İmamoğlu, ”Jeg erklærer især over for 16 millioner mennesker i Istanbul, at vores tro og beslutsomhed er fortsat mere, end vi startede den første dag. Jeg ønsker, at forståelsen af ​​partiskhed slutter. "Hvis jeg så denne forståelse i mit parti, ville jeg bekæmpe den."

Den tredje session i maj-genforeningen af ​​Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) forsamling blev afholdt af Dr. Det blev afholdt på Architect Kadir Topbaş Show and Art Center. Imamoglu præsenterede IMM's 3-aktivitetsrapport for IMM-forsamlingen i cirka to timer og sagde, at de trods alle mulige vanskeligheder, forhindringer og pandemier leverede succesrige tjenester til Istanbul-beboere i mange områder.

Efter İmamoğlus tale talte næstformændene for de partier, der har en gruppe i IMM-forsamlingen. Efter talerne, der gav udtryk for deres synspunkter på IMM 2020-årsrapporten, blev der stemt om rapporten. 121 bekræftende og 164 ingen stemmer blev givet til årsrapporten.

ÅRSRAPPORT GODKENDT

Zeynel Abidin Okul, forsamlingens 1. næstformand, erklærede, at rapporten blev afvist i henhold til afstemningsresultatet. Skolen sagde: "Rapporten er dog lovligt godkendt, fordi beslutningsdygtigheden for 5/393, der er specificeret i 26. afsnit i den 4. artikel i kommuneloven nummereret 3 4, ikke kunne opnås," sagde skolen.

Han sagde, at IMM 2020-årsrapporten blev anset for at være godkendt, da flertallet på tre fjerdedele ikke kunne nås som krævet af loven.

İMAMOĞLU: "VI TROR, AT VORES BESTEMMELSE GIVER SUCCES FOR OS"

Efter den 10-timers session i IMM-forsamlingen holdt IMM-præsident Ekrem İmamoğlu en takketale. Tak til alle, der bidrog for og imod, sagde İmamoğlu, “IMMs årsrapport er blevet præsenteret for dig af os. Selvfølgelig har det sine mangler. Selvfølgelig er vi enige i dine synspunkter om, hvordan du gør det bedre. Vi tror helhjertet, at vores beslutsomhed i denne sag vil bringe os succes. Jeg erklærer overfor 16 millioner mennesker i Istanbul, at vores tro og beslutsomhed fortsætter meget mere end hvad vi startede den første dag. Jeg vil fortsætte med at sige overalt, at det er bydende nødvendigt at kræve en ny generation politik og en ny generation forståelse ”.

JEG VIL FORSTÅELSE AF DELTAGELSE TIL SLUT

Med henvisning til debatterne i parlamentet fortsatte Imamoglu som følger: ”Ingen bureaukrat i Istanbul Metropolitan Municipality, hvor jeg arbejder, ingen af ​​mine politiske venner giver instruktioner til nogen af ​​mine medrejsende. Det kan ikke og kan ikke være involveret i nogen af ​​faser i ledelsen af ​​processen. Det kontrollerer politisk, har ret til kontrol. Forespørgsler har ret til spørgsmål, og de har også en plads. Dette er den politiske kultur, vi kom fra. Jeg ønsker, at forståelsen af ​​partiskhed slutter. Hvis jeg så denne forståelse i mit parti, ville jeg kæmpe med den. Jeg lover dig, at ingen af ​​mine politiske ledsagere - inklusive vores allianceparti - aldrig nogensinde vil være i sådanne processer. Jeg ville heller ikke lade det ske. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar