İller Bank rekrutterer 365 kontraherede medarbejdere

provinsernes bank
provinsernes bank

Ingeniører, arkitekter, interiørarkitekter, byplanlæggere, landskabsarkitekter, advokater, teknikere, ledelsespersonale (statistikere) og ledelsespersoner vil blive ansat til at blive ansat i hovedkvarteret og indenrigstjenesteenheder med indgangsprøve af İller Bankası A.Ş.

For detaljer om annonce KLIK HER

KRAV TIL INDGANGSPRØVE

Kandidater, der vil ansøge om eksamen, skal opfylde følgende krav:

a) være statsborger i Republikken Tyrkiet,

b) Til ingeniørstilling;
Civilingeniør, maskinteknik, miljøteknik, kortteknik, geologisk teknik, geofysisk ingeniørarbejde, computerteknik, softwareteknik eller computer- og softwareteknik, industriel ingeniørvirksomhed, ledelsesteknik, landskabsarkitektur, elektroteknik eller elektroteknik - at tage eksamen fra afdelingerne Elektronisk ingeniørarbejde, de filialer, hvis ækvivalens med disse afdelinger er godkendt af de kompetente myndigheder eller er afsluttet fra en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK)

For arkitektpositionen;
Efter at have dimitteret fra Arkitekturafdelingen for videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst 4 års uddannelse, eller for at have dimitteret fra grene, hvis ækvivalens med denne afdeling er godkendt af de kompetente myndigheder, eller for at være uddannet fra en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK),

Til stillingen som indenrigsarkitekt;
Efter at have været uddannet indenrigsarkitekturafdelingen på videregående uddannelsesinstitutioner, der yder uddannelse i mindst 4 år, eller efter at have dimitteret fra grene, hvis ækvivalens med denne afdeling er godkendt af de kompetente myndigheder, eller at være uddannet fra en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens på dette område accepteres af Higher Education Council (YÖK),

Til byplanlæggerens position
Efter at have dimitteret fra by- og regionalplanlægningsafdelingen for videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst 4 års uddannelse, eller efter at have dimitteret fra grene, hvis ækvivalens med denne afdeling er godkendt af de kompetente myndigheder eller for at have afsluttet en af ​​de videregående uddannelser institutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK),

Til advokatpositionen;
At tage eksamen fra det juridiske fakultet eller at være uddannet fra en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK),

For ledelse (statistik) stilling;
Efter at have dimitteret fra statistikafdelingen for videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst 4 års uddannelse, eller for at have dimitteret fra grene, hvis ækvivalens med denne afdeling er godkendt af de kompetente myndigheder, eller for at være uddannet fra en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK),

For stillingen Ledelse (Andet);
At opgradere fra juridiske, økonomiske, forretnings-, finans-, bank- og offentlige administrationsafdelinger på videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst 4 års uddannelse, eller at tage eksamen fra de filialer, der er godkendt af de kompetente myndigheder eller til en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK). for at være færdig,

For teknikerpositionen;
Efter at være uddannet fra afdelingerne Byggetekniker, Mekaniker, Elektrotekniker og Kortkadaster Teknikere på de videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder 2-årig uddannelse, er ækvivalensen af ​​disse afdelinger godkendt af de kompetente myndigheder eller for at være uddannet fra en af ​​de udenlandske skoler. hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council (YÖK),

c) ikke at blive forbudt mod offentlige rettigheder,

ç) Selvom de perioder, der er specificeret i artikel 26 i den tyrkiske straffelov dateret 9/2004/5237 og nummereret 53, er passeret; Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, bedrageri, misbrug af tillid, ikke at blive dømt for forbrydelser med bedragerisk konkurs, rigging af bud, rigning af handlingens udførelse, hvidvaskning af aktiver, der opstår som følge af forbrydelsen eller smuglingen

d) ikke har nogen forbindelse med militærtjeneste fra eksamensdatoen,

e) Ingen obligatorisk serviceforpligtelse over for andre offentlige eller private institutioner og organisationer

f) ikke har en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,

g) Det er ikke forbudt at arbejde i den finansielle sektor og i banker i henhold til bestemmelserne i den relevante lovgivning

ğ) Fordeling af det personale, der skal rekrutteres til banken i form af uddannelsesfilialer herfra du kan se

ANSØGNINGER

Kandidater, der ønsker at tage eksamen, udfylder jobanmodningsformularen på bankens webside (ilbank.gov.tr) mellem 24/05/2021 - 11/06/2021 og sender dem elektronisk ved at tilføje deres pasbilleder i JPEG-format i størrelse 4,5 × 6. (Ansøgninger fra dem, der ikke har et pas og bruger fotos i forskellige størrelser, betragtes som ugyldige.)

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar