UK Variant Raid: 70 procent mere smitsom

Near East University offentliggør resultaterne af sars cov genom-projektet
Near East University offentliggør resultaterne af sars cov genom-projektet

Near East University forskere har afsluttet den sidste fase af projektet, de gennemfører for at undersøge viralstammerne af SARS-CoV-19, der forårsager COVID-2 i TRNC.

De nye varianter dannet af mutationerne i SARS-CoV-19, der forårsagede en epidemi i COVID-2-pandemien, som har effekter over hele verden, skiller sig ud med deres forskellige funktioner. Et af de vigtigste eksempler på dette er omdannelsen af ​​den britiske variant (B.70), som er 1.17 procent mere smitsom, til den dominerende variant, der forårsager forurening i TRNC og Tyrkiet i de sidste par måneder.

England Variant forbliver dominerende

Som et resultat af genomssekvensanalysen udført med prøver taget fra 5 tilfælde, der blev påvist mellem 2020. september 1 og 2021. marts 34 i en fælles undersøgelse med Erasmus University i Holland, stammer den strukturelle mangfoldighed af disse varianter fra forskellige lande, og at der er mindst otte forskellige SARS-CoV-2 varianter i TRNC var det bestemt at vise. Near East University, B.1.1.209 (Holland), B.1.1 (USA), B.1.1.82 (Wales), B.1.1.162 (Australien) og B. 1 (Italien) forklarede, at varianter ikke forårsager lokal forurening i landet. Fra midten af ​​december blev det bestemt, at tre forskellige varianter (B.1.1.29, B.1.258 og B.1.1.7) med oprindelse i Det Forenede Kongerige var effektive til lokal forurening.

Blandt disse varianter blev det meddelt, at B.1.1.7-varianten, kendt som den britiske variant, stadig opretholder sin dominans på 60-70 procent siden februar, og at den engelske variant blev påvist i alle 18 tilfælde, der var positive og serielle analysen blev udført i februar.

Varianter af Sydafrika, Brasilien og Indien blev ikke set i vores land.

Nye SARS-CoV-2-varianter, som har været en bekymring i de seneste måneder, spreder sig fortsat over hele verden. Det mest fremtrædende træk ved disse varianter, der kaldes varianter Sydafrika, Brasilien og Indien, er, at de er resistente over for nogle vacciner, og transmissionshastigheden er høj. Resultaterne af SARS-Cov-2 genomprojektet, der blev annonceret af Near East University, afslørede også, at disse varianter ikke blev påvist i TRNC.

Resultater af genomanalyser findes i GISAID-databasen under navnet Near East University

Resultater af genomanalyser blev registreret under navnet Near East University i SARS-CoV-19 hurtige datadelingsnetværk, der forårsager COVID-2 sygdom kendt som GISAID-initiativet og deles på den internationale arena. Der er ca. 1.6 millioner SARS-CoV-2-data i GISAID-databasen.

De opnåede resultater viser, at variantbestemmelsesundersøgelser udført i Near East University COVID-19 PCR Diagnosis Laboratory gav resultater med 100 procent følsomhed, og resultaterne af vira med mutationsdetektion blev bekræftet ved sekvensanalysemetode. Samtidig sigter det mod, at Near East University Genome Laboratory vil være operationelt fra næste måned, og serieanalysen, som er et kæmpe underskud i landet, vil blive gennemført i det nordlige Cypern.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar