Izmir International Film and Music Festival begynder den 21. juni

izmir internationale film- og musikfestival starter i juni
izmir internationale film- og musikfestival starter i juni

I tråd med målet for borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, om at gøre Izmir til en kulturby, organiserer Metropolitan Municipality "Izmir International Film and Music Festival". Præsident Soyer sagde: ”Vores mål er at bringe biograf- og musikindustrien sammen i Izmir. Jeg vil gerne invitere repræsentanterne for disse sektorer i Tyrkiet til vores festival. ” Festivalen starter den 21. juni, den europæiske musikdag.

Izmir Metropolitan Municipality arrangerer "Izmir International Film and Music Festival" for første gang i år. 11-dages festivalen begynder den 21. juni, den europæiske musikdag. Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, sagde: ”Vores mål er at bringe biograf- og musikindustrien sammen i Izmir. Jeg vil gerne invitere både sektorrepræsentanter fra hele Tyrkiet og befolkningen i Izmir, der sidder fast i deres hjem på grund af pandemien, til vores festival. Vi vil arrangere en storslået festival under hensyntagen til pandemiforholdene, ”sagde han.

87 film vises

I sektionerne af festivalprogrammet med titlen "My Life is Music", "Music and Society", "Music Documentaries", "For Children of All Ages" og "Shorts from the Masters" vil 87 film blive vist på festivalen, sammen med spillefilm og kortfilm om musik og musikere.

"Crystal Flamingo" priser

Konkurrencedelen af ​​festivalen afholdes kun på nationalt niveau i år. De ni film, der kvalificerer sig til konkurrencen, vises i friluftsbiografen i Kültürpark. Festivalpriserne hedder “Crystal Flamingo”. Producenten af ​​den bedste film får logistisk støtte til en værdi af 40 TL af İzmir Cinema Office, forudsat at mindst 300.000% af optagelsen af ​​den næste film foregår i İzmir. Izelman A.S. og instruktørerne for de produktioner, der modtog den bedste film og de specielle jurypriser, den bedste skuespillerinde, den bedste skuespiller, komponisten af ​​den bedste filmpartitur og den bedste lyddesigner vil blive tildelt 10 tusind lira hver.

National konkurrence

Festivalen, instrueret af Vecdi Sayar, modtager priserne for bedste film, Special Jury Award, bedste skuespillerinde og skuespillerinde, bedste originale musik, bedste originale filmsang og bedste lyddesign i sammenhæng med forholdet mellem biograf og musik. Festivaljuryen ledes af instruktør Ezel Akay, skuespillerinde Tülay Günal, kendt for sin succes inden for musikalske skuespil, musiker-akademisk Prof. Berrak Taranç, komponist Cem Idiz, akademiker-forfatter Prof. Den består af Oğuz Makal, tekstforfatter Mehmet Teoman og Feyzi Erçin, en akademiker inden for filmmusik.

Musik fra tv-serier vil også blive belønnet.

Inden for rammerne af festivalen vil der også være en evaluering inden for fjernsynet. Juryen, der består af tv-kritikere Elçin Yahşi, Özlem Özdemir, Sina Koloğlu, Yazgülü Aldoğan, filmkritiker Burak Göral, biograf- og musikforfatter Cumhur Canbazoğlu og komponisten Serdar Kalafatoğlu, har arbejdet med åbne tv-kanaler og digitale kanaler det sidste år ( Maj 2020 - Maj 2021). Det uddeles priserne for den bedste originale seriemusik og de bedste originale sangpriser i to kategorier ved at foretage en evaluering mellem hovedtema-musik og sange fra serierne, der vises på platformene. Crystal Flamingo-priserne vil blive tildelt komponisterne ved prisoverrækkelsen den 1. juli.

Respekt for mestre

På festivalens første dag får tre mesterkomponister af tyrkisk biograf Yalçın Tura, Arif Erkin, Cahit Berkay og kunstner Hümeyra udmærkede priser. Et udvalg af filmene, som mestrene har scoret, vises i afsnittet "Respekt for mestrene". Atilla Özdemiroğlu og Timur Selçuk, som ikke længere er med os, vises i sektionen kaldet "Memories".

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar