Hurtigtog forsinket et minut i Japan Undersøgelse åbnet om maskinist

hurtigtog i japan forsinkede et minuts undersøgelse åbnet om mekaniker
hurtigtog i japan forsinkede et minuts undersøgelse åbnet om mekaniker

I Japan forlod lokomotivføreren cockpittet på toget, der kørte med en hastighed på 150 kilometer, for at gå på toilettet og forårsagede en skandale. Hændelsen opstod, da virksomheden bemærkede 1 minuts forsinkelse i togruten og undersøgte cockpitbillederne.

I en erklæring fra det operative selskab, Central Japan Railway, blev det bemærket, at den 36-årige operatør havde forladt togets cockpit med 08.15 passagerer omkring kl. 160:3 sidste søndag og bad en vognmand om at tage sin sted i ca. XNUMX minutter. Mekanikeren tilstod at forlade sin stilling efter at have lidt mavesmerter.

Det blev bemærket, at hændelsen fandt sted mellem Atami-stationen i Shizuoka-staten og Mishima-stationen, og vognmanden, der tog plads til chaufføren i kort tid og ikke havde licens til at bruge toget, klarede sig ikke toget og sad i førersædet.

På grund af chaufførens kortvarige fravær blev togets forsinkelse på et minut til stop rapporteret til ledelsescentret.

I Japan, der var kendt for sine højhastighedstogers punktlighed, undskyldte driftsselskabet efter hændelsen og meddelte, at overtrædelsen af ​​reglerne blev rapporteret til ministeriet for jord, infrastruktur, transport og turisme. På den anden side blev det lært, at der vil blive pålagt disciplinære skridt mod togoperatøren og vognlederen.

Togchaufføren sagde, at "han ikke ønsker at forårsage en forsinkelse ved at stoppe toget, og det er pinligt."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar