KARDEMİR startede jernbaneskinneeksport til Afghanistan

Kardemir startede jernbaneeksport til Afghanistan
Kardemir startede jernbaneeksport til Afghanistan

Karabük jern- og stålfabrikker (KARDEMİR) begyndte at eksportere jernbanespor til Afghanistan for første gang.

KARDEMİR, den første og eneste jernbaneproducent i vores land, er den største leverandør af den tyrkiske republik statsbaner (TCDD) samt leverer jernbanetransport til kommuner med jernbanetransport. KARDEMİR skabte sig et navn i det internationale jernbanenet med indenlandsk forsyning og startede den første jernbaneskinneeksport til Afghanistan.

I erklæringen fra KARDEMİR blev følgende oplysninger givet: ”Vores jernbane- og profilvalseværk, som er blevet investeret til produktion af jernbanespor op til 72 meter, er også den eneste producent af tung profil i vores land. Denne produktion af vores valseværk, der har produceret 2007 tons jernbane siden investeringen blev realiseret i 1.446.787, svarer til 12.669 kilometer jernbanelinje.

Vores firma, der producerer jernbanehjul såvel som jernbaner, som er et af de mest almindelige og mindst kostbare systemer i verden inden for gods- og passagertransport, har også en række produktionsfaciliteter for jernbanehjul i vores lands første og eneste region. Vores firma, der leverer kritiske produkter som skinner, hjul og fastgørelseselementer til jernbanetransport, vil fortsat levere fremmed valuta til den nationale økonomi med udvidelsen af ​​sit eksportnetværk dag for dag.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar