Grundlæggelsen af ​​KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşil Pınar-huse vil blive startet den 25. maj

Grundlaget for kiptas eyupsultan yesil pinar huse lægges i maj
Grundlaget for kiptas eyupsultan yesil pinar huse lægges i maj

IMM igangsætter transformationen, der vil være et eksempel for alle områder med ejendomsproblemer i Istanbul. Højre ejere, der bor i risikable bygninger, får deres nye hjem med transformationsprojektet på stedet. Den banebrydende ceremoni af KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşil Pınar-huse, hvor alt dets udstyr vil være åbent for kvarteret, afholdes med deltagelse af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu og dets modtagere.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) starter transformationen i Alibeyköy Yeşilpınar-kvarteret i Eyüpsultan-distriktet, der blev erklæret et risikabelt område af Ministerrådet i 2016. Et transformationsprojekt på stedet, der administreres af KİPTAŞ, et datterselskab af IMM, implementeres på en åben og gennemsigtig måde, og rettighedshaverne er enige. Opførelsen af ​​KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşil Pınar-huse, der skal bygges på stedet, der har været et ejendomsproblem i omkring 50 år, startede tirsdag den 25. maj med deltagelse af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu og dens modtagere.

Diskuteret med alle begunstigede

Jorden, som projektet skal bygges på, blev udbudt til salg af den tidligere KİPTAŞ-ledelse for 14 millioner 227 tusind TL. Den nye ledelse, der tiltrådte i 2019, annullerede salgsbeslutningen og begyndte at arbejde for transformationsprojektet på stedet. Forligskontoret blev åbnet i kvarteret den 2. december 2019. Underskrivelsesfasen er startet i kontrakterne. Borgere med hvem der blev opnået enighed blev evakueret fra risikable strukturer en efter en. Flytte- og lejehjælpemidler begyndte at blive leveret. Afstemningsprocesser blev afsluttet inden for 18 måneder med en realistisk og konkret løsning. Der blev indgået en aftale med hver rettighedsindehaver.

KİPTAŞ inkluderede indbyggerne i kvarteret i processen og sigtede mod, at beboerne ikke ville flytte væk fra den region, de boede i i årevis. Han styrede en meget gennemsigtig proces til en transformationsmodel, der vil gøre befolkningen i regionen til en interessent for den værdi, der skal skabes med det projekt, der skal implementeres. Den 17. august 2020, på årsdagen for jordskælvet i Marmara, begyndte nedrivningsprocessen af ​​de etages etager, der blev evakueret på stedet, i gang. Før nedrivning blev asbestmaterialer opdaget og demonteret i alle bygninger.

Et projekt vil blive konstrueret til at tilføje værdi til EYÜPSULTAN

Med KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşil Pınar-huse bygges et designorienteret projekt, der tilføjer værdi til regionen med sine sociale faciliteter og grønne områder. Der åbnes et åbent sted med 60% grønne områder, legepladser og mødelokaler. En børnehave, bibliotek og familiens sundhedscenter vil blive bygget inden for projektets anvendelsesområde. Alle områder vil ikke blive efterladt bag murene og vil være åbne for alle i Eyüpsultan Yeşil Pınar-kvarteret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar