Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil rekruttere 19 faste medarbejdere

Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil foretage en permanent ansættelse af medarbejdere
Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil foretage en permanent ansættelse af medarbejdere

Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil rekruttere 19 medarbejdere med permanent arbejdstagerstatus. Ifølge meddelelsen offentliggjort i den officielle tidende vil ansøgninger blive modtaget via det tyrkiske arbejdsformidling.

Sted, tidspunkt og dato for den mundtlige eksamen / interview vil blive annonceret særskilt. Hoved- og reservekandidatlisterne vil blive annonceret på institutionens websted, og der vil ikke blive givet nogen skriftlig meddelelse til kandidaterne på listen.

Ansøgning om ansættelse af personale til Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil blive foretaget gennem İŞKUR. Hovedkvarteret tager faste arbejdere med KPSS-score. Annoncer for de stillinger, der skal rekrutteres, tyrkisk arbejdsformidling https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx Det vil blive offentliggjort på internetadressen.

For detaljer om annonce KLIK HER

Hvad er ansøgningsbetingelserne for Coastal Safety Worker Class?

ANSØGNINGSKRAV TIL ANDEN KAPITAN

 • Uddannet fra Maritime Faculty, Maritime School, Naval Academy og en af ​​afdelingerne i Deck / Naval Transportation Management, Maritime Transportation Management Engineering på bachelor niveau.
 • At have mindst den 1. officer i Farway-kvalifikation.
 • At have certifikater (stcw osv.) Og dokumenter, der kræves i alle former for aktuelle og internationale regler relateret til kompetence.
 • Ikke pensioneret fra nogen social sikringsinstitution.
 • Den kandidat, der ansøger og / eller kvalificerer sig til ansættelse, anses for at have accepteret fremgangsmåden vedrørende løn, kompensation, præmie, overarbejde, uddannelse, tjenestested og lignende arbejdsforhold på arbejdspladsen. Ellers har den ret til at opsige servicekontrakten inden for en 1-måneders prøveperiode.
 • I denne sammenhæng anses kandidaten til at starte arbejde for at have givet sit samtykke til at arbejde på det sted, der er fastsat af organisationen.
 • Alle meddelelser vedrørende købsprocessen; Organisationens webside vil blive lavet i afsnittet om meddelelser, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til adresserne.
 • Kandidater er ansvarlige for nøjagtigheden af ​​de dokumenter, der er indsendt i deres ansøgning. Ansøgninger / eksamener for dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer, anses for ugyldige, og deres udnævnelser foretages ikke. Deres opgaver annulleres, selvom de er foretaget. Der kan ikke gøres krav på nogen rettigheder, og organisationens rettigheder forbeholdes for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

ANDET KRAV TIL ANSØGNING FOR ENGINEER

 • Efter eksamen fra Maritime Faculty, Maritime School, Naval Academy og en af ​​afdelingerne for maskinteknik, Naval Architecture and Marine Engineering, Marine Machinery Management Engineering og maskinteknikafdelinger på universiteterne.
 • At have mindst kvalifikationen fra Faryol 2. ingeniør.
 • At have certifikater (stcw osv.) Og dokumenter, der kræves i henhold til alle nuværende og internationale regler relateret til dets kompetence.
 • Ikke pensioneret fra nogen social sikringsinstitution.
 • Den kandidat, der ansøger og / eller kvalificerer sig til ansættelse, anses for at have accepteret fremgangsmåden vedrørende løn, kompensation, præmie, overarbejde, uddannelse, tjenestested og lignende arbejdsforhold på arbejdspladsen. Ellers har den ret til at opsige servicekontrakten inden for en 1-måneders prøveperiode.
 • I denne sammenhæng anses kandidaten til at starte arbejde for at have givet sit samtykke til at arbejde på det sted, der er fastsat af organisationen.
 • Alle meddelelser vedrørende købsprocessen; Organisationens webside vil blive lavet i afsnittet om meddelelser, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til adresserne.
 • Kandidater er ansvarlige for nøjagtigheden af ​​de dokumenter, der er indsendt i deres ansøgning. Ansøgninger / eksamener for dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer, anses for ugyldige, og deres udnævnelser foretages ikke. Deres opgaver annulleres, selvom de er foretaget. Der kan ikke gøres krav på nogen rettigheder, og organisationens rettigheder forbeholdes for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

ARKITEKT ANSØGNINGSKRAV

 • Institut for Arkitektur for videregående uddannelsesinstitutioner, der leverer uddannelse på bachelor niveau eller dets ækvivalens med videregående uddannelse
  At blive uddannet fra uddannelsesinstitutioner i udlandet accepteret af bestyrelsen.
 • Efter at have arbejdet i restaureringsansøgninger i mindst 3 år og dokumenteret dette med et servicecertifikat og SGK-serviceafgørelse.
 • At kunne mestre Auto CAD og MS Office-programmer.
 • Ingen hindring for arbejde under jord- og byggepladsforhold.
 • At være under 36 år fra ansøgningsfristen for arbejdsstyrkens anmodning, der blev annonceret i İŞKUR.
 • Den kandidat, der ansøger og / eller kvalificerer sig til ansættelse, anses for at have accepteret fremgangsmåden vedrørende løn, kompensation, præmie, overarbejde, uddannelse, tjenestested og lignende arbejdsforhold på arbejdspladsen. Ellers har den ret til at opsige servicekontrakten inden for en 2-måneders prøveperiode.
 • I denne sammenhæng anses kandidaten til at starte arbejde for at have givet sit samtykke til at arbejde på det sted, der er fastsat af organisationen.
 • Alle meddelelser vedrørende købsprocessen; Organisationens webside vil blive lavet i afsnittet om meddelelser, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til adresserne.
 • Kandidater er ansvarlige for nøjagtigheden af ​​de dokumenter, der er indsendt i deres ansøgning. Ansøgninger / eksamener for dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer, anses for ugyldige, og deres udnævnelser foretages ikke. Deres opgaver annulleres, selvom de er foretaget. Der kan ikke gøres krav på nogen rettigheder, og organisationens rettigheder forbeholdes for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

INTERNE REVISORS ANSØGNINGSKRAV

 • Sovesal, hvis ækvivalens med højere uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst fire års uddannelse, accepteres af Rådet for videregående uddannelser
  At tage en anden uddannelsesinstitution end
 • For at få en score på mindst 2019 (Sixty) og derover fra KPSS (Group Personnel Selection Examination) gruppe A, KPSS P2020-scoretype udført af Assessment, Selection and Placement Center (ÖSYM) i 48 og 60.
 • Public Internal Auditor Certificate, CIA (Certified Internal Auditor), CISA (Certified Information System Auditor), CCSA (Certification in Control Self-Assessment), CGAP (Certified Government Auditing Professional), CFSA (Certified Financial Services Auditor), CRMA (Certification in Risk Management Assurance) for at have et af certifikaterne. (Kandidater, der er berettiget til at tage den mundtlige eksamen, bliver bedt om deres certifikat.)
 • - Efter at have gennemført mindst fem års tjeneste (ved beregningen af ​​denne periode er tjenesteperioderne i offentlige institutioner og organisationer uanset deres status og tjenesteperioderne evalueret i pensionsrettighederne i artikel 657 / C i tjenestemandsloven 36, selvom de ikke forekommer i offentlige institutioner og organisationer, tages i betragtning. Kandidater, der er berettigede til at tage eksamen, bliver bedt om dokumenter vedrørende deres tjenesteperiode.)
 • Opfyldelse af betingelserne i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48. (Kandidater, der er berettiget til at tage den mundtlige eksamen, skal registrere en kriminel journal.)
 • For mandlige kandidater, der har afsluttet, fritaget eller udsat militærtjeneste. (Et certifikat for militærtjenestestatus kræves af mandlige kandidater, der kvalificerer sig til den mundtlige eksamen.)
 • At være under 41 år fra ansøgningsfristen for arbejdsstyrkens anmodning, der blev annonceret i İŞKUR.
 • Sundhedsmæssigt at være egnet til at arbejde under alle klimatiske forhold og rejseforhold ved at gå til alle dele af landet, ikke at blive deaktiveret af fysisk eller psykisk sygdom eller kropsskade, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt. (Kandidater, der er berettigede til beskæftigelse, vil blive bedt om at modtage en rapport fra Health Board fra fuldgyldige hospitaler.)
 • At have den viden, kompetence og repræsentationsevner, som professionen kræver.
 • Den kandidat, der ansøger og / eller kvalificerer sig til ansættelse, anses for at have accepteret fremgangsmåden vedrørende løn, kompensation, præmie, overarbejde, uddannelse, tjenestested og lignende arbejdsforhold på arbejdspladsen. Ellers har den ret til at opsige servicekontrakten inden for en 2-måneders prøveperiode.
 • Alle meddelelser vedrørende købsprocessen; Organisationens webside vil blive lavet i afsnittet om meddelelser, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til adresserne.
 • Kandidater er ansvarlige for nøjagtigheden af ​​de dokumenter, der er indsendt i deres ansøgning. Ansøgninger / eksamener for dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer, anses for ugyldige, og deres udnævnelser foretages ikke. Deres opgaver annulleres, selvom de er foretaget. Der kan ikke gøres krav på nogen rettigheder, og organisationens rettigheder forbeholdes for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar