To-etagers ny generation af cykelparker lanceret i Konya

To-etagers ny generation af cykelparker blev taget i brug i Konya
To-etagers ny generation af cykelparker blev taget i brug i Konya

Konya Metropolitan Municipality har implementeret en anden applikation, der vil være et eksempel for Tyrkiet og placere to-etagers ny generation cykelparker på køretøjsparkeringspladser og på forskellige steder.

Konya Metropolitan Kommunes borgmester Uğur İbrahim Altay erklærede, at Konya er den første by, der kommer til at tænke på, når det kommer til cykling i Tyrkiet med en 550 kilometer cykel, og erklærede, at de har implementeret mange applikationer for at tilskynde til brugen af ​​cykler og for at lette trafik ved at øge andelen af ​​cykler i bytransport.

Præsident Altay erklærede, at de handler med missionen om at være en pioner inden for cykler i Tyrkiet, og sagde, at de for nylig øgede antallet af sikre cykelparker og tilføjede: Vi samlede parkerne. Vi planlægger at udvide parkerne startende fra de punkter, hvor cykelparkering er intens og øge parkeringskapaciteten på parkeringshuse i flere etager i overensstemmelse med efterspørgslen. Alle borgere vil være i stand til at bruge den nye type cykelparker gratis. "

Præsident Altay påpegede, at øget brug af cykler betyder at beskytte miljøet og sundheden, bidrage til økonomien og mindske trafikbelastningen og tilføje, at de fortsat vil være eksemplariske fremgangsmåder som Konya i at støtte cyklen, som er et af de vigtigste elementer i bæredygtig transport.

Cykelparker i første omgang; Wheat Bazaar, İplikçi, Zindankale, Konevi, Meram, Nişantaşı, Karatay og Şems Closed Car Parking og de områder, hvor cykelparkering er intens.

Cykelelskere er tilfredse med appen

Cykelelskere, der er medlemmer af ikke-statslige organisationer, der opererer inden for cykelområdet i Konya, sagde, at de var meget tilfredse med ansøgningen. At udtrykke, at de to-etagers parker er meget velegnede til cykelbyen Konya, takkede cykelbrugerne Konya Metropolitan Municipality.

HØRING AF MØDE MED Ngo'er, der repræsenterer cyklen

På den anden side mødtes Konya Metropolitan Municipality med ikke-statslige organisationer, der opererer inden for cykler i byen på et konsultationsmøde. På mødet, der var vært for Metropolitan Municipality Department of Transportation; Der blev udvekslet meninger om formidling af værkerne om cykling til offentligheden, hvilket øger samarbejdet og dialogen og de undersøgelser, der skal gennemføres.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar