Ministeriet for kultur og turisme rekrutterer 45 løbende arbejdstagere

kultur- og turistministeriet
kultur- og turistministeriet

Ifølge meddelelsen offentliggjort i den officielle avis dateret 20. maj 2021 er ansøgningsfristen den 4. juni 2021, Ministeriet for kultur og turisme, Cappadocia-områdets formandskab, modtager 45 ansatte.

Fra ministeriet for kultur og turisme:

I Cappadocia-områdets formandskab, der ligger inden for grænserne for det centrale Cappadocia-område, skal ansættes inden for arbejdslovgivningens rækkevidde i henhold til den yderligere artikel 375 i lovdekret nr. 28, de ledige faste arbejdstagere med følgende titler i overensstemmelse med bestemmelserne i personaleforordningen for Cappadocia-områdets formandskab i henhold til 8. afsnit i 6. artikel i ovennævnte forordning. I henhold til resultaterne af den mundtlige eksamen (eksklusive den interne revisor) baseret på KPSS-basisscore vil personalet blive rekrutteret.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANSØGNINGSKRAV FOR INDGANG

Kandidater, der vil ansøge om optagelsesprøven;

1. for at opfylde de generelle betingelser, der er specificeret i andre underklausuler end underklausuler (A) i underklausul (657) i underklausul (A) i artikel 48, stk. 3, i tjenestemandsloven nr. XNUMX at tage eksamen fra de afdelinger, der er specificeret under særlige betingelser fra deadline,

2. Hvis de opgraderer fra videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, skal de have et eksamensbevis eller et midlertidigt eksamensbevis, hvis ækvivalens er godkendt af YÖK.

3. Manglende hindring for arbejde under jord- og byggepladsforhold. (Teknisk personale)

4. KPSS (B) Group score-kravet til den offentlige personaleudvælgelseseksamen, der er udført af vurderings-, udvælgelses- og placeringscentret (ÖSYM) i 2019-2020, er tilgængelig For at få en minimumscore på 3 og derover fra KPSSP93 for titler, der kræver kandidatuddannelse, KPSSP94 for titler, der kræver associeret gradeksamen, KPSSP70 for titler, der kræver sekundær uddannelse,

5. Ikke over 35 år fra ansøgningsfristen for alle titler.

ANVENDELSESMETOD OG ANVENDELSESPERIODE

(Ansøgninger vil være i et digitalt miljø, og der modtages ingen dokumenter.)

Ansøgninger modtages digitalt mellem 20/05/2021 - 04/06/2021. Kandidater, der ønsker at tage eksamen, indgiver deres ansøgninger via Career Gate isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr.

De ansøgere, der viser sig ikke at opfylde nogen af ​​de krævede betingelser, vil ikke blive vurderet.

Da optagelsesprøven vil være i form af en mundtlig eksamen; For hver positionstitel, der skal rekrutteres, startende fra kandidaten med den højeste KPSS-score, kandidater op til fire gange antallet af de bebudede stillinger til eksamen.

Listen over kandidater til optagelsesprøven offentliggøres på ministeriets websted den 21/06/2021. Derudover vil kandidater kunne se deres information om eksamen gennem Career Gate. Ansøgere, der ikke kan kvalificere sig til eksamen, får ikke besked separat.

Eksamensplan:

  • 20/05/2021 - Meddelelse om personalerekruttering
  • 20/05/2021 - 04/06/2021 Modtagelse af ansøgninger
  • 21/06/2021 - 25/06/2021 Meddelelse om kandidater, der er berettiget til at tage optagelsesprøven og acceptere indvendinger

Information og opkald til kandidater i alle faser fra ansøgning til udnævnelse foretages til de e-mail-adresser, kandidaterne har givet under ansøgningen og / eller gennem en meddelelse på ministeriets websted.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar