Landstyrkekommandoen modtager 113 våbenbærerkøretøjer

landstyrkekommandoen modtog levering af et våbenbærerkøretøj
landstyrkekommandoen modtog levering af et våbenbærerkøretøj

Inden for rammerne af Weapon Carrier Vehicles (STA) -projektet for vores landstyrkekommando; Vi leverer 208 sporede KAPLAN-køretøjer og 136 PARS-antitankvogne med hjul, hvorigennem Kornet eller OMTAS kan droppes. Mens 94 køretøjer, hvoraf 113 var KAPLAN, er blevet taget med i beholdningen indtil videre, og 5 flere køretøjer er blevet taget med i lageret efter den afsluttende inspektion og acceptaktivitet, der startede den 2021. april 9. 7 af køretøjerne blev leveret til den 5. pansrede brigadekommando i Gaziantep og 2 til den 2. pansrede brigadekommando i Kahramanmaras. Med anskaffelsen af ​​STA-køretøjer var det til formål at øge antitankens troppers operationelle effektivitet ved at harmonisere med manøvreringsevnen for mekaniserede enheder.Nøglefunktioner i KAPLAN STA-KØRETØJ FØLGENDE:

 • DIMENSIONER: 5,6 x 3 x 3,1 m
 • SLAGVÆGT: 17 Ton
 • MANDSKAB: 4 mennesker
 • VÅBENTYPE: Cornet-E / OMTAS
 • MOTOR: Cummins 360 BG
 • SMITTE: Allison, X200-4C
 • KRAFT / VÆGT FORHOLD: 21 BG / t
 • MAKSIMAL HASTIGHED: 65 KM / t
 • BALLISTISK BESKYTTELSE: tilgængelig
 • BESKYTTELSE MOD MINE: tilgængelig
 • AMPHIBI HASTIGHED: 6,3 KM / t
 • MISSILE BÆRKAPACITET: 6 stykker
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar