Lexus skubber grænserne for teknologi til fejlfri maling

lexus skubber grænserne for teknologi til fejlfri maling
lexus skubber grænserne for teknologi til fejlfri maling

Premium-bilproducenten Lexus anvender sin innovative tilgang til alle aspekter af bilen. Premium-bilproducenten Lexus anvender sin innovative tilgang til alle aspekter af bilen. I betragtning af, at køretøjets design og maling af køretøjet er to ekstremt vigtige kvaliteter til at skabe det første indtryk, kombinerer Lexus elegant L-finesse design med nye malingsteknologier.Lexus har til formål at producere malingskvalitet i tråd med sit unikke design og tilbyder ikke kun maling, der appellerer til øjet, men sikrer også levetiden for den maling, der påføres køretøjet.

De første vigtige resultater i Lexus 'søgning efter den perfekte kropsmaling blev opnået i Cosmo Silver-farverne, der blev brugt i 2003. Denne maling, der giver et meget lysere og mere flydende aluminiumsudseende end metalliske malinger, blev brugt for første gang i LS-modellen på det tidspunkt.

Endnu en revolution med selvhelende maling

Den unikke malingsteknologi fra premiummærket gjorde det også muligt at gøre en forskel med sin selvhelende maling. Produceret af Lexus for første gang, destruerer denne maling ridser forårsaget af vask eller eksterne faktorer. Med Lexus-teknikere, der fremstiller en malingbelægning, der er blødere og mere fleksibel end normalt, kan ridser i malingen lukkes af sig selv i varmt vejr med solen.

Derudover skaber karrosserimaling, der gør Lexus-modeller imponerende ved første øjekast, en metallisk refleksion, der giver en spejllignende glans og glathed, der skaber stærke dybe kontraster.

Højt niveau visualitet med mere miljøvenlig lydmaling

Den nye lydmalingsteknologi udviklet af Lexus sammen med flerlagsmalingsteknik blev afsluttet med et femårigt udviklingsprogram. Takket være denne teknik kan malingslag med en tykkelse på kun 12 mikron påføres køretøjet. Således kan aluminiumspartiklerne i malingen placeres med større præcision. Flerlagsmaling, som er omhyggeligt påført af Takumi masters, skaber en anden glans og skygger på Lexus karrosseri.

Skønt den soniske malingsproces kræver mere arbejde, fremstår den som mere miljøvenlig med mindre behov for bagning i tørringsprocessen.

En af Lexus 'mest fremtrædende malinger for nylig har været den blå "Structural Blue" udviklet i teknologicentre i USA og Japan. Denne organiske blå maling er lavet over 15 års udvikling. Denne maling blev inspireret af Blue Morpho sommerfuglene kendt for deres skinnende og dybblå farver på deres vinger.

Konventionelle malinger reflekterer mindre end 50 procent af det indfaldende lys, mens dette forhold steg til næsten 100 procent i strukturel blå maling. Med den specielle malingsproces i denne farve kan mere end to biler ikke males på en arbejdsdag. Denne specielle maling blev brugt i LC Structural Blue Edition af LC Coupe.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar