Bedst sælgende brugte biler i maj

brugt bil solgt mest i maj
brugt bil solgt mest i maj

Cardata, bilindustriens største data- og brugte prisfirma, oplistede de bedst sælgende bilmodeller på markedet for brugte biler i maj. Ifølge listen udarbejdet med data fra Cardatas omfattende datapulje var Renault Megane den mest foretrukne bil i anden hånd i maj. Denne model blev fulgt af henholdsvis Fiat Egea, Volkswagen Passat, Renault Symbol og Fiat Linea. I Cardata-forskningen var det også bemærkelsesværdigt, at brugte biler med dieselolie og manuel transmission i maj mest blev foretrukket.

Cardata General Manager Hüsamettin Yalçın sagde, at på grund af stigningen i valutakurser, høje renter og chipkrisen, vil salget af nul kilometer køretøjer falde en smule i sommermånederne og sagde: ”Vi forudser ca. 6 gange antallet af salg af nye køretøjer i salg af brugte køretøjer om sommeren. Især i perioden maj-september estimerer vi, at det gennemsnitlige månedlige salg af brugte køretøjer ikke falder til under 180 tusind enheder. "Det er faktisk en mulighed for at købe et brugt køretøj nu og på kort sigt fra nu af, da markedet vil stige indtil udgangen af ​​året." Hüsamettin Yalçın tilføjede også, at chipkrisen ikke vil skabe et stort forsyningsproblem som i 2020.

På det tyrkiske bilmarked, der nåede høje salgsmængder i første halvdel af året og oversteg de 10-årige gennemsnit, forventes efterspørgslen at skifte til brugte køretøjer i juni. Husamettin Yalçın, General Manager for Cardata, foretog evalueringer om bilmarkedet, ”I perioden januar-april blev der i gennemsnit solgt 65 tusind nulkilometer køretøjer pr. Måned. I samme periode blev der solgt i alt 260 tusind personbiler og lette erhvervskøretøjer, hvilket er en betydelig stigning i forhold til tidligere år. Dette var faktisk forventet. For ikke at blive påvirket af effekten af ​​den udsatte efterspørgsel, afspejlingen af ​​det stigende behov for mobilitet og de konstant stigende priser, skyndte forbrugeren sig til nul køretøjer i første halvdel af året. Vi forventer dog, at nul kilometer bilsalg vil falde om sommeren på grund af den løbende stigning i valutakurser, høje renter og chipkrisen. Det er en kendsgerning, at stigningen i nul bilpriser vil være mere tydelig siden juni. Ikke desto mindre tror vi, at det gennemsnitlige månedlige salg af nul kilometer køretøjer ikke falder til under 35 tusind enheder i maj-september-perioden ”.

"I gennemsnit sælges 180 tusind brugte køretøjer pr. Måned"

Cardata-generaldirektør Hüsamettin Yalçın sagde, at efterspørgslen efter brugte køretøjer vil stige med faldet i nul kilometer salg af køretøjer og lempelse af pandemiske tiltag især i juni og sagde: ”Salget af brugte køretøjer er steget konstant siden april. Vi forventer, at denne stigning vil stige gradvist med ca. 2 procent til 3 procent hver måned fra juni til slutningen af ​​året. Vi forudser ca. 6 gange antallet af enkeltsalg af brugte køretøjer i sommermånederne. Især i perioden maj-september estimerer vi, at det gennemsnitlige månedlige salg af brugte køretøjer ikke falder til under 180 tusind enheder. Som et resultat går vi ind i en meget aktiv periode i både brugte og nul kilometer køretøjer. På den anden side vil effekten af ​​stigende efterspørgsel øge priserne på brugte køretøjer, og stigningen i valutakurser vil øge priserne på nye køretøjer. "Det er faktisk en mulighed for at købe et brugt køretøj nu og på kort sigt fra nu af, da markedet vil stige indtil udgangen af ​​året."

"Virkningerne af chipkrisen vil øge brugte bilpriser og salg"

Med henvisning til de problemer, der er forårsaget af den globale chipkrise i leveringen af ​​nul køretøjer, sagde Husamettin Yalçın, General Manager for Cardata, ”Chipkrisen forventes at være på vores dagsorden i lang tid. Vi får nyheden om, at mange fabrikker i udlandet har stoppet produktionen på grund af denne krise. Nye fabrikker føjes til disse fabrikker hver dag. Fortsættelsen af ​​denne krise vil lede borgere, der har penge i lommen og ønsker at købe et nul kilometer køretøj i denne periode til at købe brugte køretøjer. Med den stigende efterspørgsel vil der være en stigning i priserne på brugte køretøjer. Vi mener dog, at vi ikke vil have et problem svarende til den forsyningskrise, vi oplevede sidste år, som mærker, der ikke er ramt af chipkrisen eller kan løse de tekniske problemer, som krisen vil skabe. Det er naturligvis en kendsgerning, at mærker, der ikke er berørt af krisen, når meget gode salgstal på nul kilometer køretøjsmarked i år ”.

Renault Megane bliver brugt markedsleder i maj

Cardata, det største data- og brugte prisfirma i bilindustrien, opførte også de bedst sælgende bilmodeller på markedet for brugte biler i maj. Ifølge listen udarbejdet med data fra Cardatas omfattende datapulje var Renault Megane den mest foretrukne bil i anden hånd i maj. Denne model blev fulgt af henholdsvis Fiat Egea, Volkswagen Passat, Renault Symbol og Fiat Linea. I Cardata-forskningen var det også bemærkelsesværdigt, at brugte biler med dieselolie og manuel transmission i maj mest blev foretrukket.

Her er de bedst sælgende brugte biler i maj:

  1. Renault Megane 1.5 DCI Touch Diesel Automatic
  2. Fiat Egea 1.3 MultiJet Easy Diesel Manual
  3. VW Passat 1.6 TDI Comfortline Diesel Automatisk
  4. Renault Symbol 1.5 DCI Joy Diesel Manual
  5. Fiat Linea 1.3 MultiJet Pop Diesel Manual
  6. Renault Clio 1.5 DCI Joy Diesel Manual
  7. VW Polo 1.4 TDI Comfortline Diesel Automatic
  8. Peugeot 301 1.6 HDI Aktiv Diesel Manual
  9. Renault Fluence 1.5 DCI Touch Diesel Automatic
  10. Ford Focus 1.5 TDCI Trend X Diesel Automatic
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar