Kommercielle taxaer bliver citrongule i Mersin

kommercielle taxaer bliver til citrongul i Mersin
kommercielle taxaer bliver til citrongul i Mersin

Det første møde i Mersin Metropolitan Municipality Council's møde i maj 2021 blev afholdt på Congress and Exhibition Center under formandskab for Metropolitan Municipality borgmester Vahap Seçer. Under mødet blev punktet uden for dagsordenen vedrørende kommercielle taxaer, der var citrongule som kommunale busser, drøftet.

Præsident Seçer sagde, ”Dette spørgsmål er de nuværende kommercielle taxier, der er gule taxier, der er orange, der er forskellige. Vi diskuterede dette med vores chaufførskammer, vores venner, vores chef for transportafdelingen. Vi forvandlede busser til gule, så vi redigerede dem på citron. Lad os med andre ord fremhæve citron, fordi den er kendt med Mersin-citron eller er et vigtigt landbrugsprodukt. Vi forvandler bybusser i den form, så de får en citronfarve. Det er også taxierne. Lad der være nogle få forskelle, alle citrongule. Nu er der citrongul, der er dem, der er aktive, men der er også dem, der flygter til orange. Det er begge ensartet. Vi talte om det, ikke noget problem. De gav også deres samtykke, så de vil foretage nye køb. De gamle fik allerede belægning, de sagde 'Giv os 6 måneder'. Vi sagde 'hø, hø'. De satte datoen for værelset. Taxichaufførens forretningsmænd er også enige om dette spørgsmål, og det troede vi, ”sagde han. Efter godkendelsen af ​​artiklen, der blev sat under afstemning om forslaget fra præsident Seçer af medlemmerne af forsamlingen, sagde Seçer, "Citron Taxi være god for Mersin".

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar