Mudanya gader skinner nu

mudanya gader nu piril piril
mudanya gader nu piril piril

Takket være det asfalterende træk, der blev indledt af Bursa Metropolitan Municipality i alle hjørner af byen i perioden med fuldstændig lukning, har hovedgaderne i Mudanya-distriktet nu et funklende udseende.

Bursa Metropolitan Municipality, der fortsætter sine arbejder for at forbedre de eksisterende veje i både bymidten og 17 distrikter i Bursa, fornyede hovedgaderne i Mudanya-distriktet, som var den vigtigste port til byen, der åbnede mod kysten i løbet af den komplette periode lukning og især i sommermånederne. Inden for rammerne af de arbejder, der udføres af Metropolitan Kommune i samarbejde med Regional Directorate of Highways, blev den 1250 meter lange rute, der dækker gaderne Halitpaşa og Mustafa Kemal Paşa fra BUDO Pier til Yıldız Tepe, asfalteret af Highways.

Efter afslutningen af ​​asfaltering af denne fase gik Metropolitan Kommune ind i kredsløbet. Değirmendere Street, Aslanbaba Street, İpar Street og Deniz Street, som er ankomstretningen fra Yıldız Tepe til BUDO-mole, blev også asfalteret af Metropolitan Municipality. Fræsning og asfaltbelægningsproces blev udført på en rute på 32 meter af Transportministeriet med 42 køretøjer og 1850 Metropolitan kommunepersonale. I regionen, hvor holdene tilbringer dag og nat, er der i alt hældt 2800 tons asfalt, og hovedgaderne har et moderne udseende. Mens 6 tons asfalt blev hældt i alt 4600 tons asfalt i undersøgelsen af ​​begge institutioner, der dækker i alt XNUMX gader, blev banelinjerne og fodgængerovergangens skilttegninger trukket af Metropolitan Municipality. Med disse værker er Mudanya-distriktet kommet ind i sommeren med sine mousserende gader.

Borgmester Alinur Aktaş sagde, at de som Metropolitan Kommune altid forsøger at gøre pandemiforbudene til muligheder, ”Især at indse transportinvesteringer er besværlige investeringer på grund af afbrydelsen af ​​trafikken. Ruten, som han arbejder i Mudanya, er to vigtige akser, der er livsnerven i distriktet. Af denne grund samarbejdede vi med Highways og gennemførte værkerne ved at arbejde dag og nat i den fulde lukningsperiode. Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere, der arbejder hengiven, og de mennesker i distriktet, der har vist tålmodighed under arbejdet ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar