Første pris fra NASA til det tyrkiske Nano Technology Company Nanosilver

nasadan tyrkisk nano teknologiselskab førstepræmie i nanosilvera
nasadan tyrkisk nano teknologiselskab førstepræmie i nanosilvera

Nanosilver, der gennemfører F & U-studier ved Cube Incubation, Technopark Istanbuls Inkubation Center, vandt 'Best Research' Awards på den 11. internationale Nano Technology Conference og den 6. World New Technologies Conference. De teknologier, der er udviklet af Nanosilver i de tildelte projekter, vil blive brugt i Mars-forskning.

Grundlagt af unge iværksættere Rona Gürçay og Tanra Gürçay og gennemfører F & U-studier ved Cube Incubation, Incubation Center of Technopark Istanbul, producerer Nanosilver ædle metaller i nanostørrelser og leverer råmaterialer til forskellige sektorer. Udvikling af langsigtet beskyttelse og maksimale effektive hygiejneløsninger med nano-sølvsprays, der har vist sig at være 19% effektiv på COVID-99.99-virus af internationale akkrediterede laboratorier i pandemiperioden, arbejder virksomheden også for at bringe Tyrkiet til verdens ligaen. med strategiske nano-teknologier. Nanosilver, der opererer i Technopark Istanbul, vandt 'Årets forskningspris' på den 11. internationale Nano Technology Conference, der blev afholdt i USA. På den 6. verdenskonference om nye teknologier, der blev afholdt bagefter, vandt Nanosilver også "Årets forskningspris" med de innovative produktionsteknikker, de udviklede. Nanosilver vandt også førstepræmien i en anden NASA Mars-studiekonkurrence. Nanosilver, som begyndte at arbejde med NASA i 'Nano Silver Coating of the Surfaces of Space Shuttle Surfaces and Used Equipment' og 'Refining with Nano Silver in Space' projekter, vil også bidrage til det tyrkiske rumfartsagentur med 100 procent indenlandske og nationale teknologier det har udviklet sig.

Det lykkedes at producere 'Titanium DSA Electrode Coating', som kan produceres af et lille antal lande.

Nanosilver, der opererer i Teknopark Istanbul, hvor nye og avancerede teknologiske undersøgelser udføres uden at bremse, lykkedes at producere 'Titanium DSA Electrode Coating', som kan realiseres af meget få lande, og leverer råvarer til forskellige sektorer ved at producere nano- ædelmetaller i størrelse. Syntetiseret med økologiske teknologier, indeholder ikke rester, affald eller kemikalier under og efter produktionen; Virksomheden, der producerer 99.99 procent rene nano-metalråvarer, udvikler avanceret teknologi nano-produkter med disse råmaterialer. Materialer produceret af Nanosilver; Det er blandt de avancerede materialer uden alternativer, der bruges i mange sektorer som medicinsk, robotik, rumforskning, mad, turisme, tekstil, holdbart forbrug, behandlingssystemer, landbrug og dyrehold.

Tilbyder en løsning på pandemien med hygiejnerobotter og nano-hygiejnesprayer

HYGO Nano Silver Hygiene Spray, der har beskyttende sprayegenskaber defineret af Verdenssundhedsorganisationen, tiltrækker stor opmærksomhed på markedet, især i pandemiperioden. Produkter, der er tilgængelige for alle samfundssegmenter med hensyn til omkostninger, giver store fordele i alle aspekter sammenlignet med deres importerede ækvivalenter. Nanosilver, der fremstiller specielle produktioner til forskellige behov i forskellige sektorer, tilbyder også løsninger på forskellige problemer. HYGO Hygiene Robot er udviklet af Nanosilver med firmaet Bizero Robotics og dækker sociale områder som massetransportkøretøjer og indkøbscentre ved at sprøjte nano-sølv, hvilket gør fælles kontaktpunkter sterile. HYGO-hygiejnerobotten, der vil blive brugt i Istanbul efter Izmir i slutningen af ​​april, deaktiverer alle bakterier og vira i lang tid takket være dens formel, der indeholder sølvpartikler mindre end 50 nanometer.

Skal bruges i NASAs rumstudier

At sige, at de næste F & U-skridt er at arbejde med 3D-printere, sagde Nanosilvers administrerende direktør Tanra Gürçay: ”Vi udfører hele informations- og teknologioverførslen af ​​vores projekt fra Istanbul Tekniske Universitet. Vi er det første og eneste firma i Tyrkiet, der producerer nanosølv ved hjælp af disse metoder og teknikker. Vi gennemfører i øjeblikket 14 F & U-projekter, ”sagde han. Gürçay sagde, ”Nano-sølvteknologi bruges i rumforskning. I udenjordisk forskning bør ingen mikroorganisme transporteres fra verden til rummet, så der ikke er vildledende resultater. Af denne grund er køretøjsoverflader dækket af nanosølv. Den nano-sølvteknik, vi udviklede inden for rammerne af det projekt, vi præsenterede for NASA og vandt førstepladsen, vil blive brugt i NASAs rumstudier, overfladebelægningsdesign og vandbehandlingsprojekter. Han forklarer, at nanosølv muliggør rensning af meget store mængder væsker.

"Alle indenlandske, nationale og koster 50 procent mindre"

På tale om Technopark Istanbul sagde Gürçay: ”I Technopark Istanbul producerer vi strategisk vigtige produktioner for vores land. Det er lykkedes os at producere titanium DSA-elektrodeovertrækningsteknologi, som kan produceres af meget få lande i verden i Tyrkiet ved at udvikle den med vores originale produktionsteknik. Vi modtager stor efterspørgsel fra vores indenlandske virksomheder, der importerer dette materiale, hvilket er af strategisk betydning for forsvarsindustrien i vores land. Hele elektroden er indenlandsk, national, og prisen er 50 procent mindre end de importerede kolleger. " siger.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar