Bilindustrien samles på den 11. eftermarkedskonference

bilindustrien kommer sammen på eftermarkedskonferencen
bilindustrien kommer sammen på eftermarkedskonferencen

Bilindustrien kommer sammen på den 11. eftermarkedskonference i år. Innovationer, kommende muligheder og problemer i bilindustrien vil blive undersøgt både globalt og nationalt på Aftermarket Conference, som er den eneste organisation i branchen for eftermarkedsprodukter og -tjenester. Organisationen, hvor nye muligheder på de globale markeder vil blive undersøgt af eksperter inden for deres områder, vil blive afholdt som en videokonference mellem 27. og 28. maj 2021.

Aftermarket-konferencen, arrangeret i samarbejde med Association of Vehicle Supply Industrialists (TAYSAD), Automotive Aftermarket Products and Services Association (OSS) og Automotive Industry Exporters Association (OIB) afholdes for 11. gang i år. Arrangementet, der afholdes med deltagelse af de førende navne i sektoren, er også vært for et globalt møde i år. Den 11. eftermarkedskonference, hvor den nuværende praksis, problemer og muligheder i sektoren vil blive diskuteret, vil blive afholdt som en videokonference mellem 27. og 28. maj 2021 med deltagelse af producenter, leverandører, distributører og uafhængige tjenester såvel som globale interessenter og industripionerer.

Virkningerne af Covid-19 vil blive diskuteret

Åbningstaler om begivenheden; Albert Saydam, bestyrelsesformand for TAYSAD, som er den eneste repræsentant for den tyrkiske bilindustriindustri med næsten 470 medlemmer, Ziya Özalp, formand for OSS-foreningen, paraplyorganisationen for bilmarkedet i Tyrkiet og OIB , den eneste koordinatorforening for den tyrkiske bilindustri i eksport. vil blive afholdt af bestyrelsesformanden Baran Çelik. På konferencen modereret af Serdar Kuzuloğlu diskuteres emner som "Konsolidering, fusioner og erhvervelser inden for automobilsektoren. Effekterne af Covid-19 på eftermarkedet" samt globale evalueringer af bilindustrien.

Panelet "Teknologi, tendenser og innovation"

På den anden dag af den 11. eftermarkedskonference afholdes et panel om "Teknologi, tendenser og innovation". Slående beslutninger og forudsigelser om sektoren vil også blive undersøgt i den organisation, hvor indenlandske og udenlandske repræsentanter vil fremsætte vigtige udsagn om bilindustriens fremtid i verden.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar