Paramanya fortsætter med at distribuere priser

paramania sommer fortsætter med kan opdatere
paramania sommer fortsætter med kan opdatere

Paramanya, et af Tyrkiets mest populære strategispil, uddeler priser i maj. Paramanya fortsætter med at uddele priser, mens de tilbyder nye begivenheder til sine spillere med nye opdateringer. En særlig begivenhed er blevet forberedt til spillere, der ønsker at få et nyt tilbehørskort i anden maj opdatering. I løbet af perioden fra 21. maj til 9. juni vil spillerne være i stand til at bytte dem til enten S + Travellers førstehjælpssæt eller S + Crystal Magnetic Core-kort, når de indsamler kort med temaet 'Event Card' ved at købe kortpakker fra butikken. For de kort, der er opnået i begivenhedsperioden, optjenes der også 300 diamanter i slutningen af ​​begivenheden.

Sejrbegivenheder distribuerer diamanter

Alle spillere, der afslutter spillet mellem 21. maj og 31. maj med Sequential Victory, Colourful Victory og Touristic Victory, vil være i stand til at få 100 diamanter hver. Sejrbegivenheder vil blive fornyet den 31. maj, og indtil 9. juni vil spillerne stadig være i stand til at tjene 300 diamanter for hver sejr, de opnår. På denne måde vil spillerne kunne få i alt 600 diamanter.

Ud over belønningen for sejre og vinde spillet, vil antallet af spil / spilbegivenheder også stige, og belønningerne stiger. Fordelene ved denne begivenhed, der spænder fra 3 til 10 spil om dagen, er som følger;

  • 3 spil / spil: 3-pak premium konkurrencer med tilbehør
  • 5 spil / spil: 50,000 mønter
  • 10 spil / spil: Legendarisk terning

Spillere, der ønsker at rejse dybt ind i rummet og opdage skjulte belønninger, vil kunne samle forskellige belønninger fra begivenheden, der fortsætter indtil 9. juni.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar