Pezük: 'Forbindelseslinjerne, der forbinder producenten med hovedbanen, er økonomiens livsårer'

Krydslinjer, der forbinder pezuk-producenten med hovedbanen, er livsnerven i økonomien.
Krydslinjer, der forbinder pezuk-producenten med hovedbanen, er livsnerven i økonomien.

TCDD Transportation General Manager Hasan Pezuk satte sig den 26. maj for at undersøge Malatya Regional Directorate og dets tilknyttede arbejdspladser, som vil vare i 3 dage.

General Manager Hasan Pezük gik ud for at undersøge arbejdspladser i provinserne Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Batman og Van i 26 dage, dækkende 27-28-2021 maj 3, med den ledsagende delegation til at undersøge TCDD Tasimaciliks arbejdspladser og det arbejde, der blev udført der, og foretage en række besøg. output.

Generaldirektør Pezüks første besøg var Malatya Regional Directorate og køretøjsvedligeholdelses-, gods- og passagervirksomheder. Derefter deltog Pezuk i præsentationen udarbejdet af Regionaldirektoratet i Loko Maintenance Workshop Directorate og modtog information om regionen og de arbejder, der blev udført i regionen. Pezük holdt en tale her: ”Jernbaner er en sektor, der skal fortsætte med at operere til enhver tid og under alle forhold, og vi opfylder med succes vores pligt under pandemiske forhold. Først og fremmest vil jeg gerne takke mine kolleger, der prøver at udføre deres pligter på den bedste måde, selv i vanskelige tider. Som medarbejdere, der har været i jernbanesektoren i årevis, ved vi alle, at det vigtigste spørgsmål inden for jernbanetransport er sikkerhed, sikkerhed er sikkerhed. 98 procent af arbejdsulykker kan forebygges. Af denne grund vil vi gøre sikkerhedsbevidstheden til det mest fundamentale element i virksomhedskulturen, og vi tillader ikke den mindste forsømmelighed eller uregelmæssighed i denne henseende. Endnu en gang beder jeg hver af mine venner i regionen om at vise den nødvendige følsomhed omkring sikkerhed. ” sagde.

“De fælles linjer, der forbinder produktionscentre til hovedbanen, er økonomienes livsblod”

Pezük besøgte forbindelseslinjerne mellem Hekimhan, Karakısık og Kuşsara og undersøgte også værkerne på den planlagte krydslinje Ulugüney. Pezük, der mødtes med personalet her, sagde: ”Forbindelseslinjerne er jernbanens livsblod, der bidrager til landets udvikling og økonomi. Takket være krydslinjerne transporterer vores industrielle og producenter deres produkter til hovedbanerne, reducerer transportomkostningerne og sparer tid. Vi arbejder i samarbejde med TCDD for at øge antallet af forbindelseslinjer, og vi stræber efter at øge godstransporten og dens mangfoldighed med jernbane. Jeg vil gerne takke jer alle for deres bidrag til landets økonomi med den indsats, du lægger her. ” brugte sætningerne. Efter sit besøg her fortsatte Pezuk, der nåede arbejdspladserne i Elazig, sine undersøgelser. Efter sin første dags besøg i Malatya og Elazig tog han til Diyarbakir for sit næste stop.

"Færgerne, der leverer Van Lake Crossing, yder meget vigtige tjenester i transport med Iran"

Fortsat den anden dag af sin studietur i Diyarbakir, satte Pezuk af sted til Batman efter at have besøgt arbejdspladser. Da han passerede til Tatvan efter at have besøgt Mazıdağı, Batman og Kurtalan, inspicerede Pezük også færgerne, der blev brugt til godstransport med Iran, samt de arbejdspladser, der findes her. General Manager Pezuk, der mødtes med personalet under hans inspektioner, lyttede til personalets behov og problemer og delte sin mening med sit team.

"Jernbanelinjen til Iran og derfra til Afghanistan, Pakistan og Centralasien vil være aktiv i de kommende år"

Det sidste stop for General Manager Hasan Pezüks besøg var Van-provinsen og Kapıköy grænseovergang. I sin tale her sagde Pezuk: ”Kapiköy-grænseporten er en af ​​vores vigtigste grænseporte inden for godstransport fra Tyrkiet til Iran og derfra til Afghanistan, Pakistan og Centralasien. I de undersøgelser, jeg har foretaget her, ser jeg, at mine kolleger, der arbejder over hele landet, arbejder med den samme indsats uden forskel fra hinanden. Takket være denne indsats har vores land sikret kontinuitet i handelen under pandemiske forhold med jernbane. Forskellen, som jernbanen har gjort for landets økonomi, er takket være alle jernbanemænd, der arbejder i marken og ved skrivebordet. Jeg vil gerne takke alle mine kolleger igen og sende mine hilsner fra vores regionale direktorat i Malatya. ” han sagde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar