Hvordan sporer og sporer dine trailere og containere bedre?

Container Tracking System

Uanset om du er i lastbilforretning eller rejser landet med en trailer fastgjort til din lastbil, vil det være i din bedste interesse at holde dit køretøj og dine ejendele sikre. Moderne GPS-tracking-systemer kan være til stor hjælp for dem, der administrerer køretøjsflåder for en organisation eller udlejningsfirma, og er også meget nyttige for private køretøjsejere. Den nyeste GPS-hardware, der bruges til at spore køretøjer, giver meget flere data fra dit køretøjs fysiske placering. Dette er især nyttigt, når køretøjet transporterer følsomme varer såsom frosne produkter eller højtryksgasser, da flådestyreren kontinuerligt kan overvåge køretøjets tilstand med hensyn til lagerrums temperatur, tryk og vægt af last om bord. .

Uanset om det er lastbiler i fuld størrelse eller mindre lejebiler, kan du øge sikkerheden for køretøjet og dets passagerer ved effektivt at spore og overvåge dine køretøjer. En ad gangen
en masse penge til brændstof og sikre, at dine produkter leveres til tiden i den bedst mulige stand. I denne note nedenfor er nogle af de mest effektive måder at spore og holde styr på dine køretøjer.

1. Sporing af køretøjstimer

Et af de største og dyreste problemer, som flådechefer og ejere af transportfirmaer står over for, er trafikulykker. Trafikulykker medfører alvorlig skade på køretøjet, som kan være meget dyrt at reparere, varer om bord kan blive beskadiget uden reparation, men vigtigere er, at chauffører kan dø. Kun i 2012 104.000Mens mere end 4000 lastbilchauffører blev alvorligt såret, døde næsten 10 chauffører i samme år. Dette skyldtes stort set døsig kørsel forårsaget af træthed. Via en sporingsapp kan du se, hvor længe en chauffør har kørt, og få dem til at handle og stoppe, hvis de overstiger de anbefalede 10 timer om dagen. Dette vil øge mængden af ​​arbejde, de kan udføre på XNUMX timer og også reducere risikoen for ulykker på grund af førerens træthed betydeligt.

2. Bedre ledelse

Tankene bruges både til transport af væsker og til deres opbevaring på deres destination. https://www.skybitz.com/ Fagpersonerne på forklarer, at trådløse overvågningsløsninger hjælper med at spore alle typer tanke, hvad enten det er i en lastbil eller på en tankstation. Den mest udfordrende del af tankløsninger er at spore, hvor meget væske der er i tanken for at optimere genopfyldningstider og reducere mangel på forsyning. Takket være den avancerede software kan du fjerne gættet og også løse problemer med lækager og tyveri. For nogle stoffer, såsom stærkt komprimeret gas og dødelige industrigasser, er det vigtigt at opretholde tanktemperaturer. Med denne type service kan du overvåge alle vitale forhold i tanken og foretage justeringer for at sikre, at væsker opbevares under optimale forhold.

3. brændstoføkonomi

Brændstofudgifter er en af ​​de dyreste dele af flytning af lastbiler og trailere over lange afstande, og store udsving i de endelige brændstofpriser har ikke bidraget til at forbedre denne situation. Selvom brændstofpriserne er faldet en smule i den seneste tid, er den generelle tendens rejste sig Og det har været en vanskelig tid for dem i transportbranchen, hvor andre udgifter også er steget. Takket være GPS-systemer kan du ikke kun optimere ruter efter trafik og trafikbelastning, men også optimere køretøjets ydeevne ved at minimere tomgang, styre kørehastighed og begrænse uautoriseret brug af køretøjet. Det giver dig kontrol over mange aspekter af køretøjet, og i det lange løb sparer dette enorme mængder brændstof.

4. Sikkerhed

Der er en god chance for tyveri, når dine køretøjer er på farten, især med varer af høj værdi. Takket være GPS-sporing kan du få et fugleperspektiv af køretøjet, uanset hvor det er. Endnu vigtigere kan du via geofencing-tjenester få besked om, hvorvidt køretøjet er væk fra vejen, eller om det er et sted, der ikke burde være.

Containersporingssystem og styring

High-end GPS-løsninger giver dig også en vis kontrol over køretøjet, og hvis du har mistanke om, at køretøjet er faldet i de forkerte hænder, kan du stoppe motoren og helt fryse køretøjet eksternt. Avancerede tjenester som disse gør GPS-sporingstjenester til et must-have for ethvert rederi og endda private brugere. Det hjælper med at optimere og sikre mange forskellige aspekter af køretøjet og forretningen til en meget lille pris.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar