Ikke en eneste dråbe vand vil blive kastet ned i Salda-søen uden rensning

Ikke en eneste dråbe vand vil blive efterladt i salda uden at rense golune
Ikke en eneste dråbe vand vil blive efterladt i salda uden at rense golune

Murat Kurum, minister for miljø og urbanisering, der foretog undersøgelser i Salda Lake, erklærede, at de vil bygge et behandlingsanlæg i Yeşilova-distriktet med mere end halvdelen af ​​dem som tilskud og sagde: "Vi vil have afsluttet vores projekter på en måde ikke en eneste dråbe vand efterlades til vores sø uden behandling. " sagde.

Institutionen gav oplysninger om de arbejder, der blev udført i regionen efter at have undersøgt Salda-søen i Yeşilova-distriktet i Burdur.

Om, at de er begyndt at arbejde for at forhindre spildevand i at komme ind i søen fra nogle landsbyer og byer omkring søen, sagde Kurum: ”Vi vil bygge et behandlingsanlæg i Yeşilova-distriktet, hvoraf mere end halvdelen vil blive doneret. Vi vil have udført vores projekter på en måde, så der ikke er en eneste dråbe vand tilbage i vores sø uden behandling. " brugte udtrykkene.

At minde om, at 1,5 millioner mennesker besøger regionen årligt for at se det turkisblå vand, den hvide strand, endemiske plantearter og naturlige skønheder, sagde Kurum:

”Borgere, der kommer inden for rammerne af besøget, har behov. Desværre forsøgte de at imødekomme disse behov her i midlertidige, ulovlige containere og uønskede hytter i telte. Vi identificerede og ødelagde straks de ulovlige strukturer i disse lande. Vi bygger de nye bygninger, som vi vil bygge med forståelse af Nationalhaven, herunder kaffehuset, moskeen, påklædningsområderne, caféerne og de enheder, hvor borgerne kan se denne naturlige skønhed på terrasserne, når de kommer . "

"VI TAGER MEGET VIGTIGE AFGØRELSER FOR AT BESKYTTE DENNE NATURLIGE STRUKTUR"

Kurum mindede om, at de også er i samarbejde med beboerne i regionen, og erklærede, at de også bød de besøgende velkommen på den bedste måde.

Udtalte, at de har skabt salgsområder for befolkningen i regionen, der forsøger at bringe brød til deres hjem ved at markedsføre lokale produkter, bemærkede Kurum, at besøgende, der kommer til regionen, kan købe økologiske og naturlige produkter fra disse.

Institutionen erklærede, at de implementerede de projekter, der skulle laves i regionen, ved at handle med den videnskabelige komité og sagde, ”Vores projekt består af to dele, de Hvide Øer og den offentlige strand. Vi erklærede sektionen for De Hvide Øer som et røgfrit luftrum. Vi tager meget vigtige beslutninger for at beskytte denne naturlige struktur. Vi har taget skridt til at forhindre indtrængen i søen, så vores hvide strand og turkisblå vand bevares og overføres til fremtidige generationer. Vi ønskede, at vores borgere kun skulle se og se på disse naturlige skønheder og tilbringe tid i disse enheder. " Han talte i formen.

Institutionen oplyste, at de indførte restriktioner for besøgende og flyttede parkeringspladsen til siden af ​​vejen, og at de ikke tillod nogen køretøjer at komme ind i det område, hvor stranden ligger.

Institutionen erklærede, at besøgende kan komme ind på stranden ved at gå, elbiler eller cykler.

Om, at de også skabte ruter til cykler, sagde Kurum, ”Vi tager meget vigtige beslutninger for at beskytte denne naturlige struktur. Intet køretøj kan komme ind inden for to kilometer. Omkring søen er der omkring 43 kilometer. Vi planlagde at bygge en 43-kilometer cykelsti. I år afslutter vi næsten halvdelen af ​​vejen. Ved at gennemføre hele næste år vil vores borgere være i stand til at cykle rundt om søen på en fredelig og sikker måde. " brugte udtrykkene.

Ministeren for miljø og urbanisering, Murat Kurum, sagde, at de fra tid til anden blev udsat for uretfærdig kritik i de værker, de iværksatte for at beskytte Saldasøen, og sagde: ”Vi var mindst lige så følsomme som de var, vi forsøgte at være som følsomme og tro på, at hvert trin ikke vil skade den naturlige struktur her. Vi forsøgte at kaste den på den måde. " sagde.

Institutionen gav oplysninger om de arbejder, der blev udført i regionen efter at have undersøgt Salda-søen i Yeşilova-distriktet i Burdur.

Autoriteten erklærede, at de vil færdiggøre værkerne på både de hvide øer og de offentlige strandregioner inden for cirka tre måneder, og at konsultationerne fortsætter om borgernes regler, og at al nødvendig støtte gives til borgeren.

Udtalte, at de lovede Tyrkiet, præsident Recep Tayyip Erdogan og hans kone Emin Erdogan for at beskytte Salda Lake, og at de tog skridt til at opfylde dette løfte, sagde Kurum:

”Vi er kommet til slutningen. Under denne proces var der mange kritikere af os, vi havde borgere, der uretfærdigt kritiserede det projekt, vi vil udføre, idet de sagde: "Her, hoteller, lystbådehavne, store bygninger vil blive bygget, overalt vil være konkret." Vi var mindst lige så følsomme som de var, vi forsøgte at være så følsomme som de var, og inden for rammerne af denne følsomhed, tro mig, forsøgte vi at tage hvert skridt på en måde, der ikke ville skade den naturlige struktur her. Vores kamera her viser hele processen til Tyrkiet 7 timer i døgnet, 24 dage om ugen. Vi bestræber os på at tage alle de skridt, der skal tages for at beskytte den naturlige skønhed med helt naturlige materialer, der bruges ingen beton eller negle. Vi vil gennemføre vores projekt om 2-3 måneder og bringe det til vores Burdur og Tyrkiet. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar