Sidste minut: Izmir Buca Metro Tender Resultat

buca metro udbudsproces begynder
buca metro udbudsproces begynder

Izmir Buca Metro bud blev foretaget. Et nyt skridt er taget i udbudsprocessen, der er indledt af Metropolitan Kommune for Buca-metroen. I den første fase af Izmir Buca Metro-byggeriet blev der modtaget tilbud fra 14 virksomheder og partnerskaber.

Udbuddet foretages i to faser, og de, der er kvalificeret blandt de virksomheder, der deltager i første etape, kan deltage i anden etape. I anden fase præsenteres økonomiske tilbud, og der indgås en kontrakt med det selskab, der fremsatte det bedste tilbud.

Izmir Buca Metro Tender 14 bud blev modtaget til den første fase, de virksomheder, der ansøger om kvalifikation, er som følger:

 1. Bayburt Group - Azercon JV
 2. China Civil Eng - Kolin JV
 3. Gülermak
 4. Özbal Construction
 5. Kina-stat - Cengiz JV
 6. Dillangam - Özaltın JV
 7. EEB - CRFG - CREGC - Makyol JV
 8. Mosinzhproekt - ENKA JV
 9. Bygningscenter - Nurol JV
 10. Stream - Norinco JV
 11. Doğuş Konstruktion
 12. Dentas Gurbag JV
 13. SMU Ingeokem - Metgun JV
 14. China Ltd - Ozgun Construction JV

Buca Metro vil være 9.5 kilometer

Üçyol Station-Dokuz Eylül Universitet Tınaztepe Campus-Buca Coop. Konsulenttjenester til gennemførelsesprojekter, udbudsmateriale, VVM-rapport, transportundersøgelse, gennemførlighedsrapport og grundundersøgelser samt forberedelse af lagerareal og bygning vil blive realiseret. Efter at den endelige beslutning er blevet anmeldt til det vindende selskab, vil arbejdet blive startet, så snart den lovlige betalingsproces er afsluttet, og alt arbejde vil blive gennemført i 9.5 måneder. Efter erhvervelsen af ​​projekterne vil Transport-, Søfarts- og Kommunikationsministeriet og Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer og Udviklingsministeriet få tilladelse til udbuddet.

Buca Metro
Buca Metro

Dybtunnel

Den samlede 9.5-kilometerrute på metroen Buca følger Halide Edip Adıvar Street fra Üçyol. Ved at følge Mehmet Akif Street, strækker den sig til Şirinyer Junction, foran Buca kommune, ved siden af ​​Hasanağa Garden, Dokuz Eylül Universitet Tınaztepe Campus og Buca Koop-området som den sidste station. Buca-linjen, hvor 8-stationer vil blive placeret, er planlagt til at blive bygget som en dyb tunnel. Det vil endda være omkring 20 minutter af rejsetid.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar