Stellantis og Foxconn samarbejder om cockpits til biler!

stellantis og foxconn vil udvikle digitale gashåndtag
stellantis og foxconn vil udvikle digitale gashåndtag

Mobile Drive, oprettet med investeringerne fra Foxconn og Stellantis, vil gøre det muligt for de mest avancerede teknologier inden for bil og tilsluttet bil i branchen at komme hurtigere ind på markedet. Mobile Drive samler ekspertise opnået inden for bæredygtig mobilitet og forbrugerinnovation i de avancerede elektronikindustrier. Joint venture-selskabet vil fungere som en billeverandør med konkurrencedygtige bud til Stellantis og andre interesserede bilproducenter.

Stellantis NV (NYSE / MTA / Euronext Paris: STLA) ("Stellantis") og Hon Hai Precision Industry Co., Ltd., ("Foxconn") (TPE: 2317) - FIH FIH Mobile Ltd., ("FIH") (HKG: 2038) underskrev et ikke-bindende aftalememorandum for Mobile Drive, et højteknologisk software- og digitaludviklingsselskab oprettet med 50/50 fællesinvesteringer fra sine søsterselskaber.

Mobile Drive, der er målrettet mod avanceret forbrugerelektronik, HMI-grænseflader og de bedste brugeroplevelser i bilen, der overgår kundens forventninger, gør sig klar til at tilbyde forbrugerne fremtidens digitale oplevelser i dag. Mobile Drive, der vil bruge de mest avancerede innovationer i elektronikindustrien til bæredygtig mobilitet, vil, hvis det ønskes, betjene andre bilproducenter sammen med Stellantis, der holder verdens førende bilmærker under sit tag. Mobile drev; Det vil kombinere Stellantis 'globale køretøjsdesign og tekniske ekspertise med Foxconn's globale udvikling inden for de hurtigt skiftende software- og hardwareområder inden for smartphones og forbrugerelektronik.

Denne fusion vil placere Mobile Drive i spidsen for den globale indsats for at levere en ny informations- og underholdningskapacitet i kabinen, der forbinder problemfrit inden i og uden for de køretøjer, den bruges i. Stellantis administrerende direktør Carlos Tavares sagde: ”I dag er der noget så vigtigt som smukt design eller innovativ teknologi; det er, hvor meget funktionerne i vores biler forbedrer vores kunders liv. Softwaren er et strategisk gennembrud for vores branche, og Stellantis planlægger at lede med Mobile Drive, et firma, der muliggør hurtig udvikling af tilslutningsfunktioner og tjenester, der markerer den næste store udvikling i vores branche, ligesom inden for elektrisk køretøjsteknologi. ”

Foxconn-formand Young Liu sagde: ”Fremtidens værktøjer bliver mere og mere softwareorienterede og softwaredefinerede. I dag og i fremtiden efterspørger kunderne i stigende grad og forventer mere softwarefokuserede og kreative løsninger til at forbinde chauffører og passagerer inden for og uden for køretøjet. Mobile drev; Med hold af designere, software- og hardwareingeniører vil det imødekomme og overgå disse forventninger. Dette joint venture er en naturlig forlængelse af Foxconn's globale lederskab inden for udvikling og anvendelse af smarte teknologier for at forbedre livskvaliteten for forbrugere over hele verden. ”

Stellantis og Foxconn vil i fællesskab eje alle udviklinger af Mobile Drive, som vil give fremtidens digitale oplevelser. Det hollandske joint venture vil fungere som en billeverandør med konkurrencedygtige bud på at levere softwareløsninger og relateret hardware til Stellantis og andre interesserede bilproducenter.

Calvin Chih, administrerende direktør for FIH, foretog en vurdering af spørgsmålet; "Udnyttelse af Foxconn's omfattende brugeroplevelse og softwareudviklingskendskab i mobile økosystemer, vil Mobile Drive problemfrit integrere bilen i førerens mobilcentrerede livsstil og derved give en banebrydende smart cockpit-løsning." Han talte i formen.

Stellantis softwaredirektør Yves Bonnefont sagde: ”Med dette partnerskab vil vi skubbe grænserne inden for tilsluttet bilteknologi og levere fordybende oplevelser, der endnu ikke er forestillet. Mobil Drive giver os den smidighed, vi har brug for til at levere fremtidens digitale oplevelse i det tempo, vores kunder kræver. ” Mobile drev; Det vil fokusere på at udvikle en informations-, telematik- og cloud-serviceplatform med softwareinnovationer, der forventes at omfatte kunstig intelligensbaserede applikationer, 5G-kommunikation, trådløse opdateringstjenester, e-handelsmuligheder og intelligente cockpitintegrationer.

Foxconn og Stellantis var partnere i udviklingen af ​​Airflow Vision-designkonceptet, som tidligere blev udstillet på verdens mest indflydelsesrige teknologihændelse CES®. Konceptet afslørede begge selskabers tanker om den næste generation af transport og brugeroplevelse i verdensklasse.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar