STM fejrer 30-års jubilæum

stm fejrer sit jubilæum
stm fejrer sit jubilæum

Vores firma, der bidrager væsentligt til Tyrkiets forsvarsindustri og nationale teknologiforskydning, udvikler konkurrencedygtig, avanceret teknologi, innovative og nationale løsninger på verdensplan, fejrer sit 30-års jubilæum.STM, der blev oprettet i 1991 med beslutningen fra forsvarsindustriens eksekutivkomité (SSİK) og fortsætter sine aktiviteter under ledelse af præsidentskabet for Republikken Tyrkiet (SSB); Det har styrket vores lands magt inden for forsvarsindustrien i 30 år ved at udføre ingeniør-, teknologi- og konsulentaktiviteter med dets højt kvalificerede menneskelige ressourcer, udvikle produkter og løsninger inden for en lang række områder fra militære flådeplatforme til autonome systemer, fra cybersikkerhed til satellit- og rumteknologier.

Vores firma, der har opnået betydelig succes, især inden for eksport af militære flådeplatforme, for at bære sin eksportsucces inden for dette område til området autonome systemer og cybersikkerhed, samarbejder, eksporterer og udvikler aktiviteter i mere end 20 lande fra Sydamerika til Fjernøsten kører.

F & U-studier fortsætter med fuld hastighed

Vi udfører F & U-undersøgelser af autonomi, overflade- og undervandsplatforme, kunstig intelligens, smarte navigationssystemer, avanceret analyse og mekanisering, der leverer kritisk / fortrolig kommunikation med block chain-teknologi. det gør vores lands fremtid.

30-årig succeshistorie

Med sin erfaring og tekniske kapaciteter er vores firma den største underleverandør af MİLGEM-projektet, det første skib af MİLGEM klasse I Fregatprojekt TCG Istanbul (F-515) og Tyrkiets første efterretningsskib Test and Training Ship TCG Ufuk. Påtog sig også hovedentreprenør. Han deltager også i kritiske opgaver i ubådsmodernisering og byggeprojekter.

Derudover er KARGU, som er de første autonome mini-UAV'er med ammunition, der kan handle autonomt, lære og træffe beslutninger, inkluderet i vores produktserie, der er en pioner inden for dette område. Hovedentreprenøren af ​​"Kerkes Project", som giver UAV-platforme mulighed for at fungere uafhængigt af GPS, udføres også af vores firma.

Vores virksomhed fortsætter med at udvikle produkter, systemer og tjenester med kritisk teknologi med det formål at producere avancerede teknologier og udvide sin eksportkapacitet ved hjælp af indenlandske og nationale ressourcer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar