Bæredygtighedspris til TEMSA fra EcoVadis

Temsa tildeles en bæredygtighedspris fra ecovadi
Temsa tildeles en bæredygtighedspris fra ecovadi

TEMSA blev med sin indsats for samfundsansvar og en vellykket præstation inden for bæredygtighed tildelt i kategorien "Sølv" som et resultat af den vurderingsscore, der blev givet af den globale vurderingsplatform EcoVadis efter at have undersøgt mere end 55 tusind virksomheder.

TEMSA, som er blandt de førende bilfirmaer i verden med sine teknologiorienterede investeringer, skaber fortsat værdi for alle sine interessenter og udvikler miljøvenlige projekter med bevidsthed om socialt ansvar samt banebrydende for transformationen i bilsektoren.

TEMSA, der opererer i 15 lande med mere end 66 tusind køretøjer, blev anset for værdig til "Silver" -prisen for sit vellykkede arbejde i den systematiske evaluering baseret på miljø, medarbejderrettigheder, etiske og bæredygtige indkøbsmetoder fra EcoVadis, som giver en universel bæredygtighedsvurdering for mere end 55 tusind virksomheder.

Ecovadis vurderer alle store, mellemstore, små offentlige eller private virksomheder med hensyn til holistisk bæredygtighed og giver en vurdering af bæredygtighed og samfundsansvar. Ratingprocessen er baseret på virksomhedens størrelse, placering og sektor. Efter den evidensbaserede evaluering får virksomhederne en score fra 0 til 100 og klassificeres i kategorierne bronze, sølv eller guld svarende til denne score.

VORES ANSVAR MOD NATUREN OG ØGET MENSLIGT ANSVAR

Med en erklæring om emnet sagde TEMSA-administrerende direktør Tolga Kaan Doğancıoğlu: ”Vi gennemgår nu en periode, hvor en tankegang, hvor virksomheder er ansvarlige og integreret i mange forskellige områder fra deres medarbejdere til deres kunder, fra forretningspartnere til samfundet , fra offentligheden til naturen og miljøet, har spredt sig mere i virksomhedslivet. Pandemiprocessen har også fremskyndet denne sociale bevidsthed. Vores ansvar over for verden, jorden, miljøet og menneskeheden er steget meget hurtigere.

Som TEMSA er vi blevet en af ​​de hurtigste virksomheder i denne periode ved at fremskynde vores investeringer i digital transformation, som er blevet implementeret i virksomheden i de sidste 4-5 år. På den anden side ser vi i tråd med vores bæredygtighedsvision alle vores investeringer i elbiler som et vigtigt redskab til at skabe merværdi for natur, miljø, menneskehed og alle vores interessenter. I tråd med denne forståelse fortsætter vi vores arbejde med dette emne uafbrudt. "Kroningen af ​​vores praksis inden for dette anvendelsesområde på EcoVadis-platformen er meget værdifuld, både hvad angår vores position på det globale marked og vores interessenters strategiske beslutningsprocesser."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar