Toyota belyser Eiffeltårnet med bæredygtig brintenergi

Toyota lyser Eiffeltårnet op med bæredygtig brint energi
Toyota lyser Eiffeltårnet op med bæredygtig brint energi

Mens Toyota fortsætter med at udvide anvendelsesområderne for brint og dets bestræbelser på at sprede brint med sit mål for nulemission, blev Eiffeltårnet i Paris belyst med bæredygtige lys ved hjælp af Toyotas brændselscelle-teknologi. Brændselscellen udviklet af Toyota blev brugt i GEH2-brintgeneratorerne i Eiffeltårnet, som blev oplyst grønt som en del af organisationen “Paris de l'hydrogène” organiseret af Energy Observer.

Den komplette grønne af Eiffeltårnet, der var vært for en visuel fest, repræsenterede kulstoffrit vedvarende brint. Med dette initiativ til at øge bevidstheden blev Toyotas mål om at fremme den udbredte brug af brændselscellen til at reducere kulstofemissioner og fremskynde væksten i brint samfundet også understreget.

GEH2-generatorerne, der blev brugt til belysningen, leverede også elektricitet til landsbyen Energy Observer omkring Eiffeltårnet. Sammen med mange virksomheder har Toyota således demonstreret sit perspektiv på morgendagens bæredygtige byer med brintenergi og mobilitetsløsninger. Toyota havde også mulighed for at fremvise sine brintbrændselscelle-teknologiapplikationer ved at introducere den nye Mirai, en brintbybus produceret af CaetanoBus, REXH2-bådserieforlængeren udviklet i samarbejde med EODev og GEH2-generatorer.

Toyota Europas præsident og administrerende direktør Matt Harrison understregede vigtigheden af ​​brint for mærket og miljøet og sagde:

”Brintbrændselscelle-teknologi vil spille en nøglerolle til at nå Toyotas 2050-kulstofneutrale mål. Vi forpligtede os i 2015, da vi annoncerede 2050-miljømålene og introducerede Mirai, verdens første masseproducerede brændselscellekøretøj. Brændselscelle-teknologi findes ikke kun i bilindustrien; Det vil også spille en vigtig rolle i målet om at opnå COXNUMX-neutral i det globale transportøkosystem, herunder bus-, lastbil-, jernbane-, luftfarts- og søfartsindustrien. Paris har en særlig betydning for Toyota, der deltager i denne vigtige organisation i Frankrig, da det er den officielle mobilitetspartner til de Olympiske og Paralympiske Lege. Toyota vil også fortsætte med at levere nulemissionskøretøjer og avancerede mobilitetsprodukter under spil for at understrege sine nulemissionsmobilitetsløsninger og forståelsen af ​​'Frihed af mobilitet for alle'. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar