Eksporter bloktog fra Tyrkiet til Kina Afgang fra Kocaeli

cine-eksport blokerer tog fra Tyrkiet fra Kocaeli
cine-eksport blokerer tog fra Tyrkiet fra Kocaeli

Den 6. og 7. kinesiske eksportbloktog, der transporterede en eksportbelastning fra Tyrkiet til Kina, gik fra Kocaeli. To tog, bestående af i alt 41 containere og med en last på 2 tons melaminbelagt spånplade, blev sendt af myndighederne og personalet kl. 250:15.00 efter afslutningen af ​​forberedelserne på TCDD Taşımacılık AŞ.

Tog, der vil passere gennem Georgien, Aserbajdsjan, Det Kaspiske Hav og Kasakhstan, i samarbejde med TCDD Tasimacilik AS og Stillehavs Eurasien, kører i alt 8 tusind 693 kilometer og når Xi'an, Kina om cirka to uger.

Pacific Eurasia Logistics Manager Alper Taylan erklærede, at det 2021. og 6. tog i 7 vil nå byen Xi'an om cirka 12 dage og sagde: "Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen, der skinner som den mest fordelagtige rute blandt de asiatiske og europæiske kontinenter, Det sigter mod at drive 1500 togoperationer og transportere ca. 60 tusind TEU-containere årligt mellem Kina og Tyrkiet. " brugte udtrykket.

Mangfoldigheden af ​​eksportbelastninger via BTK og Middle Corridor stiger

Mængden af ​​gods stiger også i eksporttransport gennem Baku-Tbilisi-Kars (BTK) jernbanelinje og den midterste korridor kaldet "Iron Silk Road". Tidligere vil en ny type last blive tilføjet til belastninger som køleskabe, køleskabe og borminer, og melaminbelagt plade vil også blive eksporteret til Kina.

Det første eksporttog, der afgår fra Tyrkiet til Kina, blev sendt ud fra Istanbul den 4. december 2020 med deltagelse af minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, der passerede 2 kontinenter, 2 have og 5 lande, den 19. december 2020. 'he nåede øjeblikket byen.

Over BTK-jernbanelinjen og den midterste korridor blev der eksporteret 5 tons fra Tyrkiet til Kina med 201 tog, 216 vogne og 8 containere. 500 tusind 90 tons fragt kom fra Kina til Tyrkiet med 1800 tog 2 vogne og 164 tusind 91 containere. Den samlede jernbanetransport mellem Tyrkiet-Kina-Tyrkiet nåede 500 tusind tons med 95 tog og 2001 vogne.

Med BTK-jernbanelinjen og den midterste korridor, der er begyndt at skille sig ud som en af ​​de mest fordelagtige ruter mellem Asien og Europa, sigter det mod at køre 1500 tog og transportere 60 tusind TEU-gods mellem Tyrkiet og Kina på mellemlang sigt.

Armin

sohbet

1 Kommentar

Yorumlar