TAI har fornyet sit websted

tusas har fornyet sit websted
tusas har fornyet sit websted

Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ), pioneren inden for det tyrkiske luftfarts- og rumøkosystem, har fornyet sit websted for bedre at introducere de luftplatforme, det har udviklet til verdenspublikummet. På det nye websted, hvor teknologiske innovationer er integreret, mødes 3D-visninger af luftplatforme udviklet af TAI for første gang i luftfartssektoren i Tyrkiet også med besøgende. På den nye hjemmeside, platformen, hvor de vigtige egenskaber ved produkterne kan forstås bedre, vises nyheder fra TAI, platformernes foto- og videogallerier og karrieremuligheder i stor skala.Tyrkiets førende selskab inden for luftfart og rumfart fortsætter TAI sine digitale investeringer. Udvikling af en applikation, der vil appellere til luftfartsentusiaster fra 7 til 70 med TAI APP sidste år, har TAI fornyet sit websted med funktioner, der kan reagere på den teknologiske udvikling. Ud over oplysningerne på den aktuelle webside inkluderer den nye webside, der inkluderer de nyeste betingelser og funktioner på luftplatforme, også 3D-visninger af luftplatforme, hvilket vil give de besøgende en fornøjelig oplevelse. Det nye websted, der giver en behagelig oplevelse med sin brugervenlige struktur, vil være i stand til at undersøge detaljeret de luftplatforme og rumprojekter, der er udviklet af TAI, samt strukturelle projekter produceret af TAI for internationale luftfartsselskaber.

Du kan få adgang til det nye websted for TAI, som bygger Tyrkiets luftfartsfremtid, på tusas.com.

 

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar