Van Erek Mountain Street er fornyet

van erek dagi street renoveres
van erek dagi street renoveres

Den 1,6 kilometer lange Erek Mountain Street, som blev inkluderet i 'Prestige Street Projects' af Van Metropolitan Municipality, vil blive totalrenoveret.Erek Mountain Street, hvis projekt blev udarbejdet af Department of Surveys and Projects inden for rammerne af byomdannelses- og fornyelsesarbejdet, der blev initieret af Metropolitan Municipality i byen, fornyes. Erek Mountain Street, som er en af ​​byens vigtige gader og har været behandlet som en baggade i årevis, vil komme til det punkt, den fortjener af Metropolitan Municipality. Startende fra Van Shopping Mall Junction Karşıyaka Den 1,6 kilometer lange gade, der strækker sig til Beşyol Junction, vil have et moderne udseende med renoveringsarbejder.

AUTOMATISK VANDRINGSSYSTEM OG Cykelvej bliver lavet

Mens udbudsfasen af ​​projektet, som vil blive implementeret af Institut for Videnskab, er afsluttet, vil der være cykelbaner i begge baner inden for projektets anvendelsesområde. Derudover vil der blive bygget asfalt, gågade, central median, regnvandsafløb, dekorativ belysning, fiberoptisk linje under fortovet, handicappet gangbælte og automatisk vandingssystem. Igen vil de eksisterende kraftledninger, der skaber et dårligt image, være under jorden af ​​VEDAŞ.

DET FORNYES VED AT SE PÅ DE SÆSONLIGE BETINGELSER

I projektet, der blev udarbejdet under hensyntagen til sæsonbetingede forhold og miljøfaktorer, anvendes der plader på stedet og basaltsten på fortovene, og den grønne struktur får stor betydning. Ud over det landskabspleje, der skal udføres, plantes platantræer langs gaden langs vejkanten, og lindetræer plantes i den midterste tilflugt.

På den anden side blev de 4 gader, hvor 'Prestige Street Projects' tidligere blev implementeret af Van Metropolitan Kommune, attraktionscentre og tiltrak stor opmærksomhed fra borgerne.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar