Bursa OIB-præsident Çelik: Vi vil øge eksporten med Auto Expo Digital Fair

vi øger eksporten med celik auto expo, præsident for bursa oib
vi øger eksporten med celik auto expo, præsident for bursa oib

Auto Expo Turkey, den første og eneste tredimensionelle digitale messe i bilindustrien i Tyrkiet, arrangeret af Uludağ Automotive Industry Exporters Association (OIB), er afsluttet med succes. Hundredvis af besøgende fra mange lande var vært, og der blev afholdt bilaterale møder på Auto Expo Digital-messen i Tyrkiet-Nord- og Sydamerika. Den tredje af Auto Expo Digital Automotive Messer er for det europæiske kontinent i juni.I alt 26 bilaterale forretningsmøder blev afholdt på Auto Expo Digital-Nord- og Sydamerikas digitale messe, der blev arrangeret mellem 29. og 1.145. april med støtte fra OIB's handelsministerium, koordinering af den tyrkiske eksportørforsamling og samarbejde mellem Automechanika Istanbul. 58 besøgende, hvoraf 244 var udenlandske, deltog i begivenheden, hvor Tyrkiets førende 382 bil-, hoved- og forsyningsindustri virksomheder udstillede deres produkter.

På Auto Expo Turkey 2021, arrangeret af OIB med henblik på at øge merværdigexporten under pandemien, og vært af OIB's bestyrelsesformand Baran Çelik med deltagelse af TIM-præsident İsmail Gülle, vil tyrkiske bil- og forsyningsindustrivirksomheder blive præsenteret for salgsfremmende videoer på deres tredimensionelle stande. Det udførte omfattende salgsfremmende aktiviteter fra brochurekataloger og fra todimensionale til tredimensionelle produktfotografier. I Auto Expo Turkey 2021 forsøgte virksomheder at forbedre deres forretning ved at kommunikere med udstillingsbesøgende via videoopkalds- og meddelelsesplatforme.

Den tredje vil være i Europa i juni

Evalueringen af ​​Auto Expo Digital-messen i Tyrkiet-Nord- og Sydamerika sagde OIB-formand, Baran Çelik, ”Betydningen af ​​alternative markeder i bilindustrien stiger dag for dag. Vi organiserer virtuelle handelsdelegationer og online messer for at gå mod alternative markeder. I denne sammenhæng er vi glade for at have gennemført Auto Expo Turkey 2021-programmet, den første tredimensionelle digitale bilmesse i bilindustrien i Tyrkiet, som vi arrangerede for anden gang. I alt 556 besøgende, 995 udenlandske og 244 lokale, deltog i vores program, hvor i alt 138 poster blev lavet, hvoraf 382 var udlændinge. Vi mener, at vores onlineaktivitet, hvor der afholdes 1145 bilaterale forretningsmøder, vil yde et væsentligt bidrag til den yderligere stigning i tyrkisk bilindustrieksport til eksisterende og alternative markeder, ”sagde han. Præsident Çelik tilføjede, at de planlægger at afholde den tredje af Auto Expo Digital Automotive Messer for det europæiske kontinent i juni.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar