Yenimahalle Şentepe-svævebanens ekspeditioner stoppede indtil slutningen af ​​epidemien

yenimahalle sentepe kabelbanetjenester stoppede indtil slutningen af ​​epidemien
yenimahalle sentepe kabelbanetjenester stoppede indtil slutningen af ​​epidemien

Ankara Metropolitan Municipality EGO's generaldirektorat afgav en erklæring om Yenimahalle-Şentepe Cable Car-tjenesterne, som blev stoppet den 21. marts 2020.

I erklæringen fra EGO; ”De beslutninger, der træffes inden for rammerne af Covid-19-foranstaltninger i vores offentlige transporttjenester, der udføres af vores EGO-generaldirektorat for at kontrollere spredningen af ​​koronaviruspandemien, træffes og implementeres i samråd med guvernørens kontor i tråd med beslutningerne af Ankara Provincial General Hygiene Board.

På tovbaneanlægget er hver kabine 4 kvadratmeter og har 10 personer (to rækker på hver fem personer hver), hvilket skaber en risiko for vores borgere, der bruger offentlig transport under pandemiprocessen. Desuden kan desinfektion ikke udføres mellem flyvninger, fordi hver gang er afsluttet på 20 minutter og fortsætter uafbrudt.

For at forhindre spredning af coronavirus blandt vores borgere, der rejser på rebet og for at beskytte folkesundheden, er Yenimahalle-Şentepe-svævebanen midlertidigt suspenderet indtil slutningen af ​​epidemien den 21. marts 2020 i samråd med den relevante institutioner.

Efter afslutningen af ​​epidemien planlægges vores reb-facilitet at blive taget i brug igen. " udsagn blev inkluderet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar