Hvor og hvordan ansøger man om 2021-pension? Hvordan beregnes pension?

Sådan ansøger du om pension, og hvordan man beregner alderspension
Sådan ansøger du om pension, og hvordan man beregner alderspension

De, der er berettiget til pensionering, det vil sige dem, der opfylder antallet af præmiedage og alderskrav, skal gå til den sociale sikringsinstitution (SGK), som de er tilknyttet, og få deres pensioneringsprocedurer udført. Hvis der indgives en ansøgning om pension, inden de pensionsbetingelser, der er fastsat for 2020, er opfyldt, afvises denne ansøgning direkte. Så hvad skal man følge i SGK for at gå på pension? Hvad er pensionsprocedurer? Undrer du dig over fødsels- og militærtjenestegæld, og vigtigst af alt, hvordan man følger op på pensionstransaktioner?

 Hvis der indgives en ansøgning om pension, inden de pensionsbetingelser, der er fastsat for 2020, er opfyldt, afvises denne ansøgning direkte.

Hvor skal man ansøge om pension? Hvilke dokumenter kræves?

Socialsikkerhedsinstitutionen (SGK) udsendte en advarsel for pensionsregnemaskiner og dem, der tæller dagene for deres pension. I denne advarsel blev det anmodet om at opdatere data om pensionslån og at behandle disse opdateringer til Kesenek Informationssystem. Årsagen hertil er, at takket være ajourførte oplysninger kan pensionsansøgninger udfyldes inden for en dag ...

For at ansøge skal du først kende de dokumenter, der kræves for pensionering. Først skal du informere Social Security Institution (SGK) om din alder og præmiestatus. Efter denne meddelelse vil det blive bestemt, om du har ret til pension, og hvis det er positivt, vil du modtage et 'pension' brev. På b-papiret, der siger "Du er fast besluttet på at have ret til pensionering", står der nederst, at du skal indsende dokumentet til Human Resources-afdelingen for den institution, du arbejder for. Efter levering af dette dokument skal du søge SGK igen med det udgangsdokument, du modtager fra din arbejdsplads.

Efter ansøgningen skal du udfylde et afskedigelsescertifikat og et tildelingsdokument for tildelingsanmodning og erklæring. Så skal du få et kort med 'Old Age Allocation Number' fra SGK. Formålet med dette kort er at spore din pensionsansøgning. Den eneste ting at gøre efter denne proces er at vente. Din ansøgning evalueres, og du informeres hurtigst muligt.

Hvis du venter på pensionen

Hvis du har afsluttet dine premium-dage, hvis du ikke arbejder, det vil sige, hvis du kun forventer, at alderskravet skal være pensioneret, skal du gøre det samme med andre borgere. Først modtager du et pensionsbrev fra SSI. Du udfylder derefter formularen tildelingsanmodning fuldstændigt. Du modtager kortet med dit seneste nummerering af alderdagsallokering. Igen vil din ansøgning blive undersøgt og informeret af SSI.

En af de procedurer, der skal udføres for at afslutte din pensionsproces, er militærtjeneste eller fødselsgæld. Et brev fra de relevante institutioner skal sendes til SGK, der bekræfter din situation. Ansøgningsprocedurer kan ikke gennemføres uden disse godkendelser.

Hvordan ansøger jeg om pensionering via e-forvaltning?

For at ansøge om pensionering via e-sletning, i elektronisk form,Indkomst, månedlig, kvoteanmodningsdokument " Du skal udfylde dokumentet. For at udfylde dette dokument til dette link Efter at du har klikket på knappen "Bekræft min identitet nu" fra skærmen, der vises, skal du gå til login-skærmen for at bekræfte din identitet.

Godkendelse

Hvis du ønsker det, kan du logge ind på e-Government Gateway med dit TR-identitetsnummer og adgangskode, eller du kan logge ind på e-Government Gateway-systemet med støtte fra en mobil signatur, e-signatur eller internetfilialen til enhver bank. Det betyder ikke noget, hvilken metode du verificerer din identitet. Du kan indgive din 4 / A (SSK) pensionsansøgning efter at have verificeret din identitet på en hvilken som helst metode.

For at gøre dette skal du gøre følgende:

SSI-allokeringsanmodning fra tilstand
  • Klik på knappen "+ Ny applikation".
SSI-allokeringsanmodning fra tilstand
  • Vælg typen af ​​anmodning om tildeling (for den første SSI-applikation - vælg ALDRING MÅNEDLIG).
  • Vælg den forsikrede type (4A for SSK, 4B for BAĞKUR).
  • Hvis du valgte BAĞKUR, skal du indtaste BAĞKUR-nummeret.
  • Klik på knappen "Næste".

PÅ ANDRE SKÆRMER * Udfyld felterne markeret med.

Når du udfylder alle poster og afslutter processen, opretter systemet et EK1-dokument. Efter ansøgningen med stregkodenummeret vil SGK-embedsmænd kontakte dig.

Hvordan man går ud på forespørgsel om pensionering?

Nødvendige betingelser for pensionering af medarbejderne; at udfylde den specifikke dag, alder og præmiedag. De, der opfylder disse betingelser, kan ansøge om pension. Ansøgningsprocessen er afsluttet, når de dokumenter, der kræves til ansøgningsprocessen, er fuldt ud indsendt. Hvordan kan man nu foretage en forespørgsel om pensionsansøgning for at kontrollere fasen af ​​din pensionsansøgning efter disse faser? Lad os lære svaret på spørgsmålet sammen.

pensionering Hvor lang tid tager det?

Process for pensionering; Det varierer afhængigt af forsikringsgrenene og typen af ​​dine tjenester. Hvis du har service i mere end en forsikringsgren (4A, 4B, 4C), kombineres denne service, og den månedlige forbindelsesperiode vil være længere, da denne proces normalt tager lang tid. I store byer som Istanbul, Ankara, Izmir kan processen med at knytte pensioner på grund af densitet tage lang tid. Generelt afsluttes procedurer for tildeling af pensioner mellem 1 og 3 måneder.

SSI Forespørgsel om pensionering

Titlen, der blev åbnet for undersøgelsen af ​​pensionsansøgningen på SGK's officielle side, hvor vi kan stille forespørgsler om pensionsansøgningen, er ”SGK-dokumentregistrering og -sporing”. For det du kan nå det ved at klikke på dette link. Når vi har klikket på linket, skal vi skrive vores TR ID-nummer og indtaste vores registreringsår oplysninger. Klik derefter på knappen "Søg i dokumenter". Således vil du have foretaget vores forespørgsel om pensionsansøgning.

Forespørgsel om pensionering gennem e-regeringen

For at foretage en forespørgsel om pensionsansøgning gennem e-regeringssystemet, skal du først have et e-regeringsadgangskode. Hvis du ikke har en adgangskode til e-administration, hvis du ansøger til den nærmeste PTT-filial med dit identitetskort, leveres dit kodeord mod betaling. Efter at have fået din e-regeringsadgangskode ved at klikke på dette link på den side, der åbnes Tryk på knappen 'Bekræft min identitet nu'. På den side, der skal åbnes, skal du, når du har indtastet dit TR-identitetsnummer og din e-regeringsadgangskode, klikke på knappen til login-system. Derefter skal du på den side, du henvises til, vælge dit ansøgningsår og klikke på knappen Forespørgsel. Således afsluttes forespørgsel om pensionsansøgning via e-administration.

Forespørgsel om pensionskassepension

Denne forespørgsel, der bruges af 4-C forsikrede, dvs. medarbejdere tilknyttet pensionskassen, er også gyldig i e-forvaltningssystemet. Undersøgelsesproces for ansøgning om pension for 4C, pensionskassemedarbejdere ved at klikke på linket link Du kan udføre. Hvis du har en pensionsansøgning på den side, der åbnes, kan du se oplysningerne om den.

Hvornår ligger pensioneringsbonus?

Når din pensionsansøgning er indgivet, evalueres din pensionsansøgning. Selvom denne evalueringsproces varierer afhængigt af arbejdsbyrden for SGK og din ansøgning, er den i gennemsnit 1 måned. Efter 1-måneders evalueringsproces får du besked om ansøgningsstatus. Det tidspunkt, hvor pensionsbonusen tildeles, er måneden efter, at ansøgningen er godkendt. Inden for et gennemsnit på 1 måned vil din pensionsbonus blive deponeret på din konto, og du vil begynde at modtage regelmæssig løn.

Hvordan beregnes alderspension?

Hvis du ikke er pensioneret i øjeblikket, og din samlede servicedag er mere end 3600 dage, kan du beregne den pension, du får, når du går på pension. Til dette skal du bruge applikationen "Social Security Institution Retirement Pension Calculator". KLIK for månedlig beregning af pension

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar