LGS måler cirkulær fra indenrigsministeriet! Hvornår er LGS? Hvad tid er LGS, hvor mange minutter tager det?

Cirkulære af lgs-foranstaltninger fra indenrigsministeriet hvornår vil lgs være i timer, hvor mange minutter
Cirkulære af lgs-foranstaltninger fra indenrigsministeriet hvornår vil lgs være i timer, hvor mange minutter

Et cirkulære om eksamensforanstaltninger til indgangseksamen i gymnasiet blev sendt til 81 provinsielle guvernørskaber af indenrigsministeriet. LGS-studerende på den anden side begyndte at søge. Hvornår er LGS, hvor mange dage er der tilbage? Spørgsmålene om "Hvad tid er LGS og hvor mange minutter vil det tage?" Begyndte at blive undersøgt.

I cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet; Det blev oplyst, at den centrale eksamen for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (LGS), der accepterer studerende ved eksamen, vil blive afholdt i to sessioner mellem kl. 6 og 2021 søndag den 09.30. juni 12.50, hvor heldagsudgangsforbudet anvendes.

I cirkulæret er de foranstaltninger, der er truffet for at gennemføre den centrale undersøgelse for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (LGS) under de mest hensigtsmæssige forhold med hensyn til anti-epidemiske foranstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger og for at forhindre eventuelle forstyrrelser, angivet som følger:

For at se de presserende forretninger og transaktioner hos de studerende, der skal tage eksamen, bestiller befolkningsdirektoraterne lørdag den 5. juni 2021 mellem 10.00 og 16.00; Søndag den 6. juni 2021 vil den være åben mellem 07.00 og 10.00.

Kommunerne træffer alle former for foranstaltninger, herunder at øge antallet af offentlige transporttjenester i byerne for at forhindre forstyrrelser i transporten af ​​de studerende, der skal tage eksamen, deres pårørende / ledsagere og eksamensansvarlige til eksamensstederne .
Søndag 6. juni 2021, hvor der anvendes et heldags udgangsforbud; Studerende, der vil tage eksamen, og deres ledsagere og / eller deres pårørende fritages for udgangsforbud mellem kl. 07.00-15.00.

Papirvarer har åbent søndag den 6. juni 2021 mellem kl. 07.00 og 15.00. De, der arbejder disse steder, vil også blive undtaget fra udgangsforbudet inden for den specificerede tidsperiode.

Af guvernører og distriktsguvernører Alle nødvendige foranstaltninger til at bestå eksamen i et stille og fredeligt miljø vil blive taget sammen med direktoraterne for national uddannelse, retshåndhævelse, lokale administrationer og andre relevante institutioner / organisationer. Ved at intensivere patruljeaktiviteter i skolens omgivelser, hvor eksamen afholdes af retshåndhævende enheder, undgås unødvendigt hornlyd og andre aktiviteter, der vil forårsage støj, hvilket kan distrahere studerende, der vil tage eksamen. Indsatsen vil fokusere på at øge offentlighedens bevidsthed om ikke at lave støj i eksamensperioden.

Beslutningerne truffet af provins- / distriktsstyrelsen for folkesundhed træffes straks af guvernørerne og distriktsguvernørerne i overensstemmelse med de procedurer og principper, der er anført ovenfor, i overensstemmelse med artikel 27 og 72 i folkesundhedsloven. Der vil ikke være nogen problemer i implementeringen, og der vil ikke blive forårsaget nogen voldsretning, og dem, der ikke overholder de trufne beslutninger, vil blive underkastet administrative handlinger i overensstemmelse med de relevante artikler i folkesundhedsloven.

Hvornår, hvad tid og hvor mange minutter tager LGS-eksamen?

  • LGS-eksamen er ikke blevet udsat. Den centrale eksamen starter søndag den 06. juni 2021 kl. 09.30 i den første session og kl. 11.30 i den anden session i alle eksamenscentre i Tyrkiet og i udlandet.
  • Den første session bestående af 50 spørgsmål i det verbale område vil være 75 minutter, og den anden session bestående af 40 spørgsmål i det numeriske område vil blive anvendt i 80 minutter.
  • For studerende med særlige uddannelsesbehov, der får ekstra tid;
  • Den samlede varighed af den første session for dem, der er undtaget fra underprøven for fremmedsprog, er 80 minutter,
  • Den samlede varighed af den første session for dem, der er undtaget fra undertesten Religiøs kultur og moralsk viden, er 80 minutter,
  • For dem, der er undtaget fra underprøverne med fremmedsprog og religionskultur og moralsk viden, er den samlede varighed af den første session 65 minutter.
  • Den samlede tid i den første session for de studerende, der er undtaget fra undertesten Religiøs kultur og moralsk viden, er 60 minutter.

Hvornår offentliggøres LGS-resultater?

Resultaterne af den centrale eksamen offentliggøres på internetadressen meb.gov.tr ​​den 30. juni 2021. Eksamensresultatdokumentet sendes ikke til de studerende via mail.

LGS eksamensindgangsdokument

Eksamensindgangsdokumentet med et fotografi modtages af skoledirektoraterne elektronisk fra og med 27. maj 2021, forseglet og godkendt, og holdes klar i hallen og i den kø, hvor den studerende skal tage eksamen. vil indeholde identitetsoplysninger for den studerende og eksamenscentret, bygnings-, hal- og køoplysninger. Den studerende tager eksamen i eksamensområdet, bygningen, salen og køen, som er angivet i eksamensdokumentet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar