Viskersystem, der skal købes til E5000 Type Electric Mainline lokomotiv

Elektrisk omridslokomotiv
Elektrisk omridslokomotiv

Viskersystem, der skal købes til E5000 Type Electric Mainline lokomotiv
TYRKIET JERNBANESYSTEMVÆRKTØJ INDUSTRI FÆLLES LAGERSELSKAB (TÜRASAŞ) ESKİŞEHİR REGIONAL OFFICE

Indkøb af 5000 sæt viskersystem til E2 Type Electric Mainline-lokomotivet vil blive tilbudt ved åben udbudsprocedure i overensstemmelse med artikel 4734 i lov om offentlig indkøb nr. 19. Detaljerede oplysninger om auktionen kan findes nedenfor:
Tender Registration Number: 2021 / 310715
1 Administrationschef
a) Adresse: HOŞNUDİYE MAH AHMET KANATLI CAD 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Telefon- og faxnummer: 02222240000 -
c) Elektronisk postadresse: turasas.eskisehir@turasas.gov.tr
ç) Internetadresse, hvor udbudsmaterialet kan ses (hvis det er tilfældet): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Emnet for buddet
a) Kvalitet, type og mængde:
5000 sæt viskersystem til E2 type elektrisk omridslokomotiv
Nærmere oplysninger kan fås fra den administrative specifikation i udbudsdokumentet i EKAP.
b) Leveringssted: Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) Regionalt direktorat Eskişehir - receptionskontor. For udenlandske bydende: Hvis CIP Istanbul-indenrigsbudgivere opererer i frie zoner i Tyrkiet, kan de afgive deres bud som CIF / CIP Free Zone, forudsat at de fremlægger frizones aktivitetsattest.
c) Leveringsdato: Levering sker inden for 2 måneder fra startdatoen for arbejdet. Hvis budgiverne angiver en anden leveringstid i budbrevet, kan leveringstiden specificeret i budbrevet evalueres af administrationen. Administrationen forbeholder sig retten til at acceptere eller afvise den leveringstid, der er angivet af budgiveren.

3-Tender
a) Placering: Turkey Rail System Vehicles Industry A.Ş. (TÜRASAŞ) Regionaldirektoratet Eskişehir, Hoşnudiye Mah. Ahmet Kanatli Cad. 26490, Tepebaşı / ESKISEHIR
b) Dato og klokkeslæt: 29.06.2021 - 14: 00

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar