Uddannelse for personale fra Gendarmerie Aviation Fire Brigade fra DHMI

Dhmiden gendarmeri luftfart brandbekæmpelse personale uddannelse
Dhmiden gendarmeri luftfart brandbekæmpelse personale uddannelse

Uddannelse for personale fra Gendarmerie Aviation Fire Brigade fra DHMI. Transport- og infrastrukturministeriet DHMI Aviation Academy fortsætter med at imødekomme luftfartsindustriens træningsbehov. Uddannelsen af ​​98 Gendarmerie Aviation Fire Brigade-personale fortsætter på akademiet, hvilket er værdsat over hele verden for den kvalitetsuddannelse, det leverer i henhold til ICAO- og EUROCONTROL-kriterierne, som det er medlem af.

Uddannelsen, som var planlagt til 98 ansatte, der var ansat i det tyrkiske indenrigsministerium Gendarmerie General Command Aviation Presidency og startede den 24. maj 2021, slutter den 16. juli 2021. I de træninger, der er planlagt i fire grupper, får hver gruppe 60 timers træning.

Med sin stærke træningsinfrastruktur, erfarne medarbejdere og fysiske faciliteter tager DHMI Aviation Academy sit mål om at føre vores lands luftfart til verdensledelsen dag for dag.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar