Dicle University til at rekruttere 99 kontrakterede sundhedspersonale

Dicle Universitetshospitaler
Dicle Universitetshospitaler

Dicle University, ansøgningsfrist er 23. juni 2021, sygeplejerske, diætist, sundhedstekniker, mund- og tandhygiejne, modtager 99 kontraherede sundhedspersonale.

Ændringer af principperne for ansættelse af kontraheret personale offentliggjort i Officiel Tidende dateret 657 og nummereret 4 for at blive ansat på Dicle University hospitaler og være ansat på fuld tid i overensstemmelse med artikel 28.06.2007 (B) i lov om embedsmænd Nr. 26566, med deres udgifter dækket over det særlige budget. I henhold til afsnit (b) i bilag 2 til principperne om principperne vil kontraheret personale med følgende titler og kvalifikationer være baseret på KPSS (B) gruppescore rekrutteret.

For detaljer om annonce KLIK HER 

Dicle University vil ansætte kontraheret sundhedspersonale

Dicle University vil ansætte kontraheret sundhedspersonale

Dicle University vil ansætte kontraheret sundhedspersonale

I - ALMINDELIGE OG SÆRLIGE BETINGELSER

1 - For at opfylde betingelserne specificeret i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48.

2 - Selvom de perioder, der er specificeret i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået, er en fængselsstraf på 1 (et) år eller mere på grund af en bevidst begået forbrydelse eller forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om benådede forbrydelser mod nationale forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, underslæb, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, tillidsbrud, svig, konkurs, rigning af bud, rigging af ydeevne, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling. fordømt

3 - At have taget 2020 KPSS (P3) eksamen for kandidater, 2020 KPSS (P93) for kandidater og 2020 KPSS-P94 for gymnasieelever.

4 - Ingen pension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution.

5 - Kandidater; Artikel 657 / B i tjenestemandsloven nr. 4 siger, at "I tilfælde af, at kontrakter fra dem, der er ansat på denne måde, opsiges af deres institutioner på grund af deres overtrædelse af principperne i servicekontrakten, og de opsiger kontrakten ensidigt inden for kontraktperioden, undtagen de undtagelser, der er fastlagt ved Ministerrådets afgørelse, vil institutionerne blive indgået kontrakt, indtil der er gået et år fra opsigelsesdatoen. De kan ikke ansættes i personalestillinger.

6 - For mænd; ikke at være involveret i militærtjeneste, at have udført aktiv militærtjeneste eller at blive udsat eller overført til reserveklassen

7 - Kontrakterne for dem, der ikke opfylder betingelserne i servicekontrakten, der skal underskrives med kandidaterne, ophører.

8 - Dem, der er blevet afskediget fra deres institutioner, eller hvis kontrakter ensidigt er ophævet inden for anvendelsesområdet for lovdekretet, kan ikke finde anvendelse.

9 - Fravær af en hindring for arbejdet.

10 - De, der er blevet afskediget fra offentlig tjeneste ved forskellige dekreter, kan ikke ansøge.

II - DOKUMENTER, DER FØJES TIL SYSTEMET I ONLINE-ANVENDELSE

1 - Ansøgningsskema (udfyldes online fra systemet)

2 - Identitetskort scannes og tilføjes.

3 - Diplom eller foreløbig gradueringsattest (notariseret eller stregkodet e-forvaltningsprint accepteres.)

4 - 2020 KPSS (P3) for kandidater, 2020 KPSS (P93) for associerede kandidater og 2020 KPSS-P94 eksamensresultatdokument for scoretype for gymnasiet trækkes ud af systemet.

5 - Gradueringsbevis fra Undergraduate Program-transcript 100-systemet (for farmaceut)

6 - Godkendt dokument eller certifikat, der viser erhvervserfaring, hvis det kræves i den anvendte titel

Dicle Universitys online applikationssystem på webadressen pbs.dicle.edu.tr udfyldes fuldstændigt og korrekt, og ansøgningen foretages elektronisk sammen med vedhæftning af de krævede dokumenter. Ansøgninger vil blive foretaget online på vores universitets pbs.dicle.edu.tr-adresse inden for 10 (ti) dage fra datoen for offentliggørelsen i den officielle tidende. (Ansøgningsfristen er indtil kl. 23.59.) Kandidater kan kun søge en af ​​de bebudede stillinger. (Begge ansøgninger fra kandidater, der ansøger om mere end en stilling, anses for ugyldige.) Ansøgninger, der indgives af kandidaterne personligt eller pr. Post, accepteres ikke.

III - EVALUERING AF ANSØGNINGER OG ANMELDELSE AF RESULTATERNE

Efter at have gennemgået ansøgningerne i det elektroniske miljø, aflægges der skriftlige og mundtlige prøver.

Baseret på 2020 KPSS (P3) for kandidater, 2020 KPSS (P93) for associerede kandidater og 2020 KPSS-P94 for gymnasier, vil hovedkandidaterne og 3 gange reservekandidaterne blive bestemt.

Placeringsresultater vil blive annonceret i meddelelsesafsnittet på vores universitets hjemmeside dicle.edu.tr inden for 15 (femten) hverdage. Hvis hovedkandidaterne ikke ansøger om udnævnelse, kaldes de alternative vindere i rækkefølge. Hvis der ikke er nogen ansøger blandt hovedvinderne i god tid, eller hvis det bestemmes, at de ikke opfylder de krævede betingelser, placeres erstatningskandidater i orden. Da denne meddelelse vil være karakter af en meddelelse, vil der ikke blive foretaget nogen separat anmeldelse. Kandidater, der er berettigede til udnævnelse http://www.dicle.edu.tr Inden for 7 (syv) arbejdsdage fra datoen for offentliggørelsen på adressen skal de udfylde de nødvendige dokumenter og aflevere dem personelt til personaleafdelingen for at de kan begynde at arbejde.

Kontrakterne for dem, der viser sig ikke at opfylde de krævede betingelser, afsluttes. Hvis vores administration har betalt en pris til dem, kompenseres denne pris sammen med den juridiske interesse. For de bestemmelser, der ikke er medtaget i meddelelsen, anvendes de generelle lovbestemmelser. Dokumentation returneres ikke til ansøgere. Efter evalueringen vil de, der er bestemt som original og backup, blive offentliggjort på vores hjemmeside. Da denne meddelelse har karakter af en anmeldelse til dem, der er berettigede til at blive udnævnt, vil der ikke blive givet nogen særskilt meddelelse til de berørte.

  • adresse: Dicle University Personnel Department University Campus / DIYARBAKIR
  • Kontakt telefon: 0 412 241 10 15 / Support Tlf: 2981 5182-5136
  • Første ansøgningsdato: 09.06.2021
  • Ansøgningsfrist : 18.06.2021(saat 23:59’kadar) 4960/1-1
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar