Eti Maden Operations Generaldirektorat for at rekruttere 1 ex-Convict Worker

Eti Maden Operations Generaldirektorat for at rekruttere 1 ex-Convict Worker
generaldirektorat for kødminedrift

Eti Maden Enterprises generaldirektorat er blevet udnævnt til Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) i rekruttering af arbejdere til offentlige institutioner og organisationer for at sikre, at det mindste uddannelsesniveau High School og Equivalent School kandidat, det højeste uddannelsesniveau Gymnasium og Ækvivalente skolekandidater, der tidligere er fængslede / TMY 1, kan være arbejdsløse. I henhold til bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes, er der anmodet om en arbejdsstyrkeanmodning fra generaldirektoratet for det tyrkiske arbejdsformidling, Eskişehir provinsdirektorat fra Arbejds- og Arbejdsformidlingen, og den førnævnte anmodning er blevet anmodet om at blive offentliggjort den 21.06.2021.

Den ovennævnte arbejdsmeddelelse vil blive offentliggjort på det tyrkiske arbejdsformidling iskur.gov.tr-websted den 21.06.2021 af generaldirektoratet for det tyrkiske arbejdsformidling, Eskişehir provinsdirektorat for arbejds- og arbejdsformidling, og tilbudsgivere bør følge meddelelsen i spørgsmål.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar