Fem kurerer, der bærer stoffer fanget i Istanbul Lufthavn

Fem kurerer med stoffer fanget i Istanbul lufthavn
Fem kurerer med stoffer fanget i Istanbul lufthavn

Under de operationer, der blev udført i Istanbul Lufthavn af Ministeriet for Toldhåndhævelseshold, blev 4 kurerer, der ønskede at medbringe 9 kilo stoffer skjult i børnebøger og 5 kilo stoffer gemt i en rygsæk og bagagegulv, fanget.

Som et resultat af de analyser, der blev foretaget inden for rammerne af anti-narkotikasmuglingaktiviteter, der blev udført af Istanbul Lufthavns toldhåndhævelsesdirektorat for smugling og efterretning, blev tre passagerer, der ankom til lufthavnen samme dag, anset for at være risikable.

Flyene med tre passagerer fra forskellige lande blev sporet via luftsporingssystemet. Efter at flyene landede i lufthavnen blev både de mistænkte passagerer og deres ledsagende bagage taget under overvågning.

Den første passager, der kom fra Colombia til Tyrkiet, blev stoppet af toldhåndhævelsesholdene, og passagerens rygsæk blev scannet med en røntgenapparat. Efter at den mistænkelige koncentration blev fundet, blev det observeret, at den narkotiske detektorhund også reagerede på børnebøgerne i posen.

Derefter blev det konstateret, at der var stoffer i form af plader skjult under omslagene på de bøger, der var efterspurgt efter en særlig metode. I analysen blev det forstået, at det narkotiske stof i pladerne var kokain. Som et resultat af operationen blev der i alt beslaglagt 4 kilo kokain i børnebøger båret af narkotikakureren.

Der blev beslaglagt 3 kg narkotika skjult i rygsække

Under kontrol af bagage og ledsagende tasker fra en anden mistænkelig passager, der kom til Tyrkiet fra Etiopien, tiltrak armtaskerne i rygsækken opmærksomheden fra toldhåndhævelsesholdene. Det blev bestemt, at der var fremmedstoffer under posens foring, som blev kontrolleret med en røntgenscanningsenhed og en narkotisk detektorhund. Omkring 3 kg kokain blev beslaglagt i pakker, der blev fjernet fra deres lokaliteter.

En anden mistænkelig passager, der kom til Tyrkiet fra Spanien, blev stoppet efter paskontrol. Rygsækken, der fulgte kureren, blev gennemsøgt af personalet i Istanbul Lufthavns toldhåndhævelsesdirektorat for smugling og efterretning. Pakker skjult under foringen af ​​rygsækken blev opdaget af røntgenapparatet og den narkotiske detektorhund. Der blev beslaglagt 3 kg cannabis-type stoffer i pakkerne.

2 kurer på samme fly fanget

På den anden side blev to kurerer, der rejste på samme fly, set som risikable som et resultat af analysen af ​​toldhåndhævelsesholdene og blev taget med i den sidste narkotikaoperation, der blev udført et par dage efter de pågældende beslaglæggelser. forældremyndighed. Efter at kurerernes bagage var losset fra flyet, blev detektoren eftersøgt af en hund. Som et resultat af røntgenscanning af det område, hvor hunden reagerede, blev der fundet mistænkelig tæthed i bunden af ​​bagagen. I alt blev der beslaglagt 1 kilo og 300 gram cannabismedicin i de hemmelige rum, der er specielt oprettet på gulvene i den åbnede bagage. Under søgningerne foretaget i huset hos den person, som stoffet skal leveres til, blev der fanget 1 kilo, 700 gram cannabis og 5 stofpiller.

I 4 separate operationer udført af toldhåndhævelseshold i Istanbul Lufthavn blev der beslaglagt cirka 13 kilo narkotiske stoffer. Mens narkotikakurerer blev tilbageholdt, fortsætter efterforskningen af ​​hændelserne.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar