Formandskab for højesteret for at rekruttere 212 officerer

højesterets formandskab vil rekruttere embedsmænd
højesterets formandskab vil rekruttere embedsmænd

For at blive ansat i formandskabet for kassationsretten, tillæg 657 til principperne for ansættelse af kontraheret personale, som blev gennemført med Ministerrådets afgørelse dateret 4 og nr. I henhold til dette vil 06.06.1978 ansatte blive ansat for de kontraherede stillinger, der er specificeret i nedenstående tabel, baseret på KPSS-scores i 7, baseret på resultaterne af den anvendte og mundtlige eller mundtlige eksamen, der afholdes af højesteretsformandskabet.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESFORM, STED OG TID

a) Kandidater skal indsende deres ansøgninger ved at logge ind på e-forvaltningssystemet mellem 07.06.2021 og 11.06.2021 indtil kl. 17.00 på webstedet (turkiye.gov.tr/yargitay -is-basvurusu) og elektronisk. Ansøgninger accepteres ikke.

b) Kandidater skal gennemføre ansøgningsprocessen ved at uploade de krævede dokumenter til systemet fuldstændigt og en efter en. Kandidater er ansvarlige for unøjagtigheder og manglende dokumenter i de uploadede dokumenter.

c) Efter at ansøgningsprocessen er afsluttet, skal kandidaterne kontrollere, om deres ansøgning er afsluttet på skærmen "Mine ansøgninger". Enhver applikation, der ikke viser "Application Complete" på "My Applications" -skærmen, tages ikke i betragtning.

ANVENDELSESBETINGELSER

a) at have de generelle betingelser, der er specificeret i artikel 657 i lov nr. 48,

b) At have gennemført en alder af 18 fra ansøgningsdatoen

c) ikke at have en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,

d) Ikke modtager alders- eller alderspension fra Social Security Institution,

e) Kandidater, der vil ansøge om stillinger som kontorist, analytiker, programmør, tekniker, tekniker, kameramand, skal ikke have gennemført en alder af 11.06.2021 pr. 35, den sidste ansøgningsdag. (De, der blev født den 11.06.1986 og senere, kan ansøge.)

f) At være under 11.06.2021 år fra 30, den sidste dag for ansøgningen fra de kandidater, der vil ansøge om beskyttelses- og sikkerhedsvagtpositionen. (De med fødselsdato den 11.06.1991 og senere kan ansøge.)

g) At tage KPSS (B-gruppe) eksamen i 2020 og få mindst 3 point fra KPSSP93-scoretypen for kandidater, KPSSP94-scoretypen for associerede kandidater og KPSSP60-scoretypen for kandidater på gymnasiet. For stillingen som postekspert og vagt og sikkerhedsvagt kræves en minimumscore på 70.

h) At være positiv som et resultat af sikkerhedsundersøgelsen og arkivforskningen,

i) Mens man arbejder i offentlige institutioner og organisationer på kontraktbasis i henhold til artikel 657 / B i lov om embedsmænd nr. 4, er kontrakten ikke opsagt af nogen institution inden for det sidste år på grund af at handle i strid med principperne for servicekontrakten

j) I løbet af kontraktperioden bestemt af Ministerrådets afgørelse dateret 06.06.1978 og nummereret 7/15754
Bortset fra undtagelserne kan de, der ensidigt har opsagt kontrakten, genåbne inden et år fra datoen for opsigelsen.
De kan ikke ansættes i kontrakterede stillinger.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar