Hvornår åbner Yenimahalle Şentepe-svævebanelinjen?

Vedligeholdelsesarbejdet er startet på Yenimahalle Sentepe-svævebanelinjen
Vedligeholdelsesarbejdet er startet på Yenimahalle Sentepe-svævebanelinjen

For at kontrollere spredningen af ​​coronaviruspandemien træffes og gennemføres de beslutninger, der træffes inden for rammerne af Covid-19-foranstaltningerne i de offentlige transporttjenester, der udføres af EGO's generaldirektorat, i samråd med guvernørskabet i overensstemmelse med afgørelser truffet af Ankara Provincial Public Health Board.

Kabelbanestyringen udgør en risiko for vores borgere, der bruger offentlig transport under coronaviruspandemien, da hver hytte er 4 m² og har 10 personer (to rækker på fem personer står over for hinanden); Derudover blev Yenimahalle-Cableentepe-svævebanelinjen midlertidigt lukket for drift pr. 20. marts 21, da hver rejse var afsluttet på 2020 minutter, og sejladserne fortsatte uafbrudt, desinfektion kunne ikke udføres mellem rejser.

I disse dage, hvor normaliseringsprocessen er startet, er det planlagt at genåbne vores svævebane, hvis de nødvendige betingelser er opfyldt.

På grund af det faktum, at kabelbanestyringen har været lukket i cirka femten måneder, vil det være ubelejligt med hensyn til passagerers sikkerhed og systemsikkerhed at åbne linjen uden tung vedligeholdelse. Af denne grund blev vedligeholdelses- og inspektionsarbejder startet igen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar