Juni-kampagne for Audi Q3 familie- og A3 Sportback-modeller

Juni-kampagne om Audi Q-familien og en sportback-modeller
Juni-kampagne om Audi Q-familien og en sportback-modeller

Audi lancerede en mulighedskampagne i samarbejde med Audi Finans. Der tilbydes fordelagtige renter i den aktuelle kampagne for Audi Q3, dens alsidige SUV og Sportback-versionen af ​​den succesrige modelfamilie i premium kompaktklassen, Audi A3.

Audi lancerede en kampagne for sine anerkendte modeller Q3 og A3 Sportback. Kampagnen, der er realiseret i samarbejde med Audi Finans og tilbyder ekstremt gunstige renter, fortsætter indtil udgangen af ​​juni.

Inden for kampagnens omfang 3 procent på 3 måneders tilbagebetaling for 200 tusind TL i Q24 og Q0,99 Sportback-modeller; I Sportback-karrosserimuligheden i A3 35 TFSI-modellerne tilbydes en rente på 150% til en 18-måneders tilbagebetaling på 0,99 tusind TL. Inden for kampagnens omfang kræves Audi forsikring og udvidet garanti.

Under kampagnen, der tilbyder attraktive tilbagebetalingsmuligheder til høje lånerenter, kan renten gå ned til nul renter afhængigt af lånebeløbet og tilbagebetalingstiden.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar