Kropsdele af Ruslands første luksussegmentkøretøj fra tyrkisk producent

karrosseridele af luksussegmentkøretøj fra tyrkisk producent
karrosseridele af luksussegmentkøretøj fra tyrkisk producent

Coşkunöz Holding, det gigantiske navn på den tyrkiske bilindustri, er den største lokale leverandør af Aurus, Ruslands første luksusbil. Masseproduktionen af ​​bilen, som Rusland lægger stor vægt på, startede med en ceremoni afholdt mandag den 31. maj.

Coşkunöz Holding, som bragte sin succes i den tyrkiske bilindustri til Rusland for omkring 10 år siden og startede masseproduktion i 2014 i Alabuga Free Economic Zone i Republikken Tatarstan tilknyttet Den Russiske Føderation, var blandt de største producenter i produktionen af Aurus-biler, et af de prestigefyldte projekter i Rusland. Masseproduktion af Aurus-biler i luksussegmentet startede med en storslået ceremoni afholdt i Tatarstan mandag den 31. maj. Den russiske præsident Vladimir Putin deltog i ceremonien via videokonference og gav en besked om støtte.

Præsident for Tatarstan Rüstem Minnihanov, Den Russiske Føderations minister for industri og handel Denis Manturov, og Aurus generaldirektør Adil Şirinov fra Sollers Ford joint venture, som er producent af bilen, deltog i åbningsceremonien, der repræsenterede Coşkunöz Holding, CEO Erdem Acay.

Aurus-projektet blev gennemført under ledelse af det russiske bil- og motorforskningsinstitut NAMI. NAMI er også den største aktionær i projektet. Ford Sollers har påtaget sig produktionen af ​​projektet, hvor Emirates Tawazun Fund fra De Forenede Arabiske Emirater er involveret som investorpartner.

'Historisk' besked fra Putin

Deltager i ceremonien via videokonference, Vladimir Putin bemærkede, at for første gang i Ruslands historie blev en luksusbilfamilie designet og produceret fra bunden og understreget værdien af ​​Aurus-projektet for landets industri. Putin påpegede, at han også kørte denne bil og selv kom bag rattet, og fortsatte sine ord med at sige: "Aurus er virkelig en god og højkvalitets bil, der lever op til verdens standarder."

Ford Sollers og Aurus generaldirektør Adil Şirinov erklærede, at deres hovedfokus er eksport inden for rammerne af deres nye investering med en årlig produktionskapacitet på 5 tusind enheder. Inden for rammerne af Aurus-projektet er det planlagt at producere køretøjer i forskellige kategorier, fra limousiner til sedaner, fra SUV'er til minibusser. Biler, hvis produktion er målrettet at blive eksporteret med en hastighed på 70 procent i første fase og 80 procent i næste fase, forventes at blive udstillet meget snart.

'Et samarbejde med stor symbolsk værdi for os'

Det har store investeringer i Alabuga Free Economic Zone i Den Russiske Føderation Tatarstan og samarbejder i øjeblikket med verdensgiganter som Mercedes-Benz, PCMA (Peugeot-Citroen-Mitsubishi), RNPO (Renault-Nissan), Volkswagen samt som russisk KAMAZ. Coşkunöz Holding vil levere mange karrosseridele af Aurus-biler.

I en kommentar til Aurus masseproduktion henleder Coşkunöz Holding CEO Erdem Acay opmærksomheden på, at det nye projekt betyder meget for dem med hensyn til prestige. ”Som Coşkunöz er vi meget glade og stolte over at være en del af denne investering. Acay, der startede sine ord med at sige, ”Dette er et projekt, som vi lægger stor vægt på,” fortsætter: “Da vi var placeret i Alabuga Free Economic Zone, forventede vi, at bilindustrien ville rette sin rute til denne region. Vi blev en af ​​de førende leverandører i regionen ved at tilføje nye mærker til vores produktionseventyr, der startede med Ford her. Vi har underskrevet langsigtede aftaler med vores forpligtelse til kvalitetsprodukter og nul fejl. Det var spændende for os at deltage i et så vigtigt projekt både med hensyn til historie og prestige. Med vores Coşkunöz Alabuga-firma i regionen producerer vi alle forme og serielle metalpladedele til limousine-, SUV- og MPV-modeller af køretøjer fra mærket Aurus. "Vi tror, ​​at disse biler vil komme ind på bilmarkedet som en stærk aktør og omforme konkurrencen i kategorien luksusbiler."

Påmindende om, at de har foretaget en investering på ca. 60 millioner euro i Alabuga Special Economic Zone, erklærer Acay, at de sigter mod at foretage en ny investering på 2021 millioner euro i 2022 og 15 og dermed udvider deres investeringsområder i Rusland.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar