Kumlubel sporvognslinje i Eskisehir går i drift den 14. juni

Kumlubel sporvognslinje i Eskisehir tages i brug i juni
Kumlubel sporvognslinje i Eskisehir tages i brug i juni

Efter den 75. linje Yıl-Sultandere-OGÜ, som blev taget i brug for kort tid siden, starter Eskişehir Metropolitan Municipality sine tjenester på Kumlubel-linjen mandag den 14. juni kl. 14.00.

Metropolitan Kommune, der har foretaget en stor investering i bytransport og udvidet sporvognslinjer fra Emek Mahallesi til City Hospital og derfra til Sultandere og 75. Yıl Mahallesi, fuldfører sit arbejde på Kumlubel-linjen og sætter denne linje i drift . Tilvejebringelse af information om linjen sagde Metropolitan borgmester Yılmaz Büyükerşen, at denne linje, som permanent vil løse transportproblemerne for beboerne i mange kvarterer i regionen, især Kumlubel-distriktet, vil blive kørt på ruten Kumlubel-Opera-Bazaar- City Hospital. Büyükerşen sagde: ”Vi åbner vores Kumlubel-linje, som vi havde en forsinket færdiggørelse på grund af de store stigninger i valutakurser, især pandemien, den 14. juni kl. 14.00. Mange beboere i Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa og deres omkringliggende kvarterer, især Kumlubel District, vil drage fordel af vores sporvognslinje. Derudover, som vi nævnte før, spiller Kumlubel-linjen en nøglerolle for os med at tage sporvognen til de nordlige kvarterer. Af denne grund er vi meget glade for at fuldføre denne linje og tage den i brug. ”

Borgmester Büyükerşen erklærede, at sporvognsnetværket er steget til 55 kilometer med linjens åbning, at Kumlubel-sporvognen kan bruges gratis indtil 19. juni for borgere, der kommer videre fra de nye stoppesteder.

ESTRAM-embedsmænd, der gav oplysninger om den nye linje, der skulle åbnes, erklærede, at den eksisterende City Hospital-Opera-linje nummer 13 fortsætter med at operere på Kumlubel-Opera-City Hospital-ruten, som er linje nummer 14, fra mandag juni 10. Myndighederne leverede også detaljerede oplysninger om borgernes hyppighed og afgangstid på linjen fra den 14. juni. http://www.eskisehir.bel.tr ve http://www.estram.com.tr De sagde, at de kan nå via.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar