Løsningsforslag til Sea Slobber fra Miljøingeniørkammeret

Løsningsforslag fra kammeret for miljøingeniører til havspyt
Løsningsforslag fra kammeret for miljøingeniører til havspyt

I erklæringen fra ÇMO Istanbul-filialen blev det sagt, at 'det er selvmord at forsøge at trække millioner af mennesker tilbage til en by, der udleder spildevand til Marmarahavet uden biologisk behandling af det, med Kanal Istanbul og Yenişehir Reserve områder '.

TMMOB Chamber of Environmental Engineers Istanbul Branch har offentliggjort hastende handlingsplananbefalinger til løsningen af ​​slimproblemet, som er blevet mareridtet i Marmarahavet og også kendt som ”havspyt” blandt folket.

I erklæringen blev det sagt: "Det er selvmord at forsøge at trække millioner af mennesker tilbage til en by, der udleder spildevandet i Marmarahavet uden biologisk behandling af det med Kanal Istanbul og Yenişehir Reserve-områderne." Løsningsforslagene præsenteret under 11 overskrifter er angivet som følger:

'Biologisk behandling skal udføres'

1-dybhavsudledning efter avanceret biologisk behandling af alt spildevand. Dette er den endelige løsning til at forhindre forurening forårsaget af spildevandsudledning i Marmarahavet. Men; Selvom planlægningen af ​​disse anlæg er startet, vil det tage mange år at gennemføre og sikre, at alle større spildevandsudledningssteder i Marmara udledes efter biologisk behandling.

Af denne grund er det nødvendigt at prioritere disse planer og foretage andre undersøgelser vedrørende den aktuelle forurening i denne periode.

'Der skal være en check'

2-dybhavsudledninger, forbehandlingsanlæg, renseanlæg til industrielt spildevand og industrielt spildevand omkring Marmarahavet bør inspiceres hurtigst muligt.

Ved at foretage spildevandsgennemstrømning og vandanalyse bør der tilvejebringes nødvendige forbehandlingsbetingelser i de nuværende faciliteter, og den korrekte drift af forbehandlingen skal sikres straks.

Hvert forbehandlings- og havudledningssystem bør have et tilstrækkeligt antal ekspert miljøteknikere, og Miljøingeniørkammeret bør sørge for operationel kontrol i disse anlæg. Derudover bør restriktive udledningskriterier for Marmara Basin hurtigst muligt bestemmes.

'Oliefælder skal betjenes'

3- I forbehandlingsanlæg skal oliefælder gøres egnede til drift. Sedimentation af suspenderede faste stoffer skal sikres effektivt.

I betragtning af at dannelseskapaciteten for mucilage øges ved kombinationen af ​​suspenderede faste stoffer og olie, er det vigtigt, at forbehandlingen og olieopfangere drives med høj effektivitet med en nødsituation.

4-Det er nødvendigt at reducere mængden af ​​spildevand, der udledes i Marmarahavet ved at etablere spildevandgenvindingssystemer til industrielle og bymæssige rensningsanlæg.

'Øg mængden af ​​ilt'

5-Spildevandet i balancerings- og / eller hvileafsnittene skal beriges med ilt så meget som muligt.

6-Ved at foretage bundstrømmålinger skal dybde, kystafstand og diffusorkonstruktioner kontrolleres i henhold til resultaterne af bundstrømmålinger, alle udledningspunkter skal registreres på et fælles badymetrisk kort, og spildevandsfortyndingsfelter bør undersøges.

På baggrund af nye data, bør strøm- og vanddiffusor- og fortyndingsfase-analyser udføres separat. Ifølge resultaterne af disse undersøgelser; Nødvendig diffusorfornyelse og yderligere linjefunktioner skal udføres hurtigst muligt.

'Revision af diffusorpunkter'

7-Da forureningsbelastningen i Sortehavet er steget, er den iltfrie tykkelse af bundlaget steget, og den er kommet lidt tættere på overfladen. Dette vil være en påvirkende faktor for understrømme.

Derudover holdt den lave mængde regnvand fra vandløb, der fodrede Sortehavet i år, den statiske højde af Sortehavet lavt, hvilket negativt påvirkede overfladestrømmen. Derudover skal dybhavsudslip, der udføres af byspildevandsrensningsanlæg langs Sortehavskysten, kontrolleres nøje for ikke at skabe forurening i Sortehavet og forhindre strømmen af ​​denne forurening i Marmarahavet.

I dette tilfælde; Da understrømmene er utilstrækkelige, udvides fortyndingsfelterne til Marmarahavet og øger deres indblanding med hinanden. Af denne grund kræves revision på diffusorpunkterne.

'Udledning fra Ergene skal stoppes'

8- Udledningen fra Ergene til Marmarahavet skal stoppes med det samme. Det punkt, hvor spildevandsopsamlingssystemet fra Ergene-bassinet frigives i Marmarahavet, skal undersøges straks, udtømningen fra dybhavet skal håndteres sammen med forbehandlingen og strengt kontrolleret.

Spildevandsrensningsanlæg, der skal drives i fællesskab, skal tages i brug så hurtigt som muligt, og spildevandsparameterværdier for alle industrielle anlæg, der udleder spildevand til Ergene, bør kontrolleres nøje.

9- I stedet for at hælde uddybningsslam, som har en direkte virkning på at øge forureningen i Marmarahavet, i Marmarahavet, bør bortskaffelse af slammet foretages, og der bør foretages ændringer i den relevante forordning i for at opnå dette.

'ÇMO skal medtages i processen'

10- Mucilage eller havspyt har vist, at vi er på randen af ​​store naturkatastrofer med kombinationen af ​​klimaforandringskrise og havforurening. Det ses imidlertid nu, at den eneste og uundgåelige måde er uafbrudt og korrekt drift af rensningsanlæggene.

Renseanlæg, især i industrianlæg, skal drives korrekt og af miljøteknikere. At tilskynde til uafbrudt og korrekt drift af renseanlæg Spørgsmål som opladning af den elektricitet, der anvendes i rensningsanlæggene til den laveste takst, skattefritagelse, nedsættelse af skatten og socialsikringsinstitutionens udgifter til miljøingeniøren, der skal ansættes i rensningsanlæg for private virksomheder, bør implementeres straks, og Miljøingeniørkammeret skal inddrages i processen på inspektionsstedet.

11- På grund af det faktum, at beskyttelsen af ​​vandressourcerne og vores have ikke længere kan udsættes, bør viden og ekspertise inden for miljøteknologi aktiveres i alle miljø- og infrastrukturinvesteringer ved at opgive hensynet til drikkevandsforsyning, spildevand og regnvandopsamling arbejder, alt arbejde, der skal udføres i planlægning og investering, som byggeri, Det er presserende nødvendigt at gøre det obligatorisk at ansætte miljøingeniører i disse arbejder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar